Romania Curată

Pentru a treia oară consecutiv în timpul marilor proteste civice, România Curată a fost cel mai urmărit site destinat publicului cu studii superioare. Vă mulțumim pentru încredere!

Peste 250.000 de cititori unici au intrat pe România Curată în perioada 26 octombrie – 8 noiembrie 2015, perioadă în care principalele teme au fost abuzul de putere căruia i-a căzut victimă motociclistul care deschidea coloana oficială a lui Gabriel Oprea și tragedia din Clubul Colectiv. Conform monitorizării Trafic.ro, în săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie, site-ul România Curată a înregistrat 93.029 de cititori unici, iar în săptămâna 2-8 noiembrie 2015 186.626 de cititori unici. Conform monitorizării Google Analytics, în cele două săptămâni, România Curată a înregistrat, cumulat, 269.997 de cititori unici.

La fel ca în perioada protestelor pentru dreptul la vot al diasporei, din toamna anului trecut (detalii aici), ori a celor pentru salvarea pădurilor (vezi aici), România Curată a dominat autoritar audiența pe secțiunea de opinie/categoria top educated, în fața unor site-uri ca Dilema veche, Contributors și 22.

Printre cele mai citite articole în această perioadă au fost, conform Google Analytics, De ce ne mor tinerii în Colectiv (57.432 de vizualizări), Tăcerea ucide. Ne vedem în stradă. Prima listă a revendicărilor grupurilor civice (50.229), Destinul Colectiv al românilor (32.832), De ce demisia lui Ponta nu e suficientă și singurul plagiat pe care îl mai permitem viitorului Guvern (30.727), Gabriel Oprea. Manual de impostură în societatea românească (30.685) ori REVOLUȚIE! Imagini, înregistrări VIDEO, emoții și impresii la cald din prima seară a revoltei anti-corupție, care a scos 30.000 de oameni în stradă (27.490).

Acest lucru dovedește, o dată în plus, că România Curată a fost și este sursa preferată de informare și de dezbatere a celei cea mai educate și mai active părți din societatea românească. Datorită încrederii pe care ne-o acordați, România Curată vă pune la dispoziție aplicația Piața Universității Virtuală, al cărei scop este facilitarea întâlnirii și implicării directe a tuturor celor care sunt interesați de o schimbare reală a României. Această aplicație le este dedicată atât celor care doresc să se implice în organizarea și susținerea a unor noi politice, menite să înlocuiască actuala clasă politică, celor care au expertiză și doresc să contribuie la dezvoltarea politicilor publice, cât și celor care vor să întărească societatea civilă autohntonă care va monitoriza, în continuare, instituțiile publice și decidenții politici.

Mai multe amănunte despre cum te poți implica și tu în schimbarea României, aici.

***

Tabel comparativ, cititori unici, în săptămânile 26 octombrie - noiembrie 2015, respectiv 2-8 noiembrie 2015. Sursa: Trafic.ro

Tabel comparativ, cititori unici, în săptămânile 26 octombrie – noiembrie 2015, respectiv 2-8 noiembrie 2015. Sursa: Trafic.ro

Site-ul România Curată a avut audiență mai mare decât toate celelalte site-uri destinate publicului educat și activ din România la un loc!

Site-ul România Curată a avut audiență mai mare decât toate celelalte site-uri destinate publicului educat și activ din România la un loc!

Comparativ cu audiența generală pe internet (unde media cititorilor educați este peste media educației citiorilor/ audienției din mass-media clasice), cititorii cu studii superioare ai site-ului România Curată sunt SUPRA-reprezentați. Sursa: Alexa.com

Comparativ cu audiența generală pe internet (unde media cititorilor educați este peste media educației cititorilor/ audienției din mass-media clasice), cititorii cu studii superioare ai site-ului România Curată sunt SUPRA-reprezentați (”greatly over-represented”). Sursa: Alexa.com

***

Suntem mulți și nu mai putem fi ignorați! Haideți să ne întâlnim și să acționăm împreună. 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *