Romania Curată

Cum au câștigat voluntarii noștri audiența și alegerile în secțiunea elită/top educated

Site-ul Romaniacurata.ro a reușit, începând cu a 41-a săptămână a anului precedent, să câștige bătălia audienței pe secțiunea de opinie/categoria top educated în fața unor site-uri mult mai vechi și bine promovate, ca Dilema veche, Contributors și 22. Audiența a fost net superioară pe toată durata campaniei pentru alegerile prezidențiale pentru ca, în săptămâna decisivă, Romania Curată să devină mai citit decât toate celelalte trei la un loc.

Acest lucru arată, la categoria modestă (ca număr) dar influentă de educație de vârf/elită, că publicul de pe internet sparge orice cartel mediatic sau încercare de a controla piața de opinie și își caută singur alternative credibile. La alte secțiuni, Facebookul a jucat acest rol. Cum site-ul România Curată este realizat în mare parte prin voluntariat, aceasta e o victorie directă a publicului, care a ales credibilitatea și participarea alături de noi. România Curată sunteți voi. Vă mulțumim!

***

Audiențe în săptămâna 10-16 noiembrie 2014 (ultima săptămână a campaniei electorale): România Curată: 342.883 vizitatori; Contributors: 83.478 vizitatori, Dilema Veche: 39.849 vizitatori, Revista 22: 60.506 vizitatori (sursa: Trafic.ro)

romania curata

romania curata contributors

romania curata dilema veche

romania curata 22Grafic comparativ – Vizitatori în săptămâna 10-16 noiembrie 2014, cea în care s-a produs mobilizarea civică și previziunile privind alegerile prezidențiale au fost întoarse spectaculos

Vizitatori 10-16 nov 2014Vizitatori în ultima săptămână completă din ianuarie (12-18 ianuarie 2014) monitorizată de Trafic.ro: România Curată: 48.730 vizitatori, Contributors: 30.577, Dilema Veche: 28.708, Revista 22: 28.657

 

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *