Romania Curată

Audiență record pe România Curată, în Săptămâna Pădurilor

Peste 200.000 de cititori unici au intrat pe România Curată în perioada 27 aprilie – 10 mai 2015, perioadă în care principala temă a fost defrișările ilegale din România. Conform monitorizării Trafic.ro, în săptămâna 27 aprilie – 3 mai (care a inclus și mini-vacanța de 1 Mai) s-au înregistrat 63.261 de vizitatori unici, iar în săptămâna 4-10 mai 2015, s-au înregistrat 142.238 de vizitatori unici (audiență comparabilă cu cea din campania electorală).

Cele mai citite articole din această perioadă au fost cele legate de problema pădurilor, unele dintre ele cu zeci de mii de afișări și like-uri și share-uri pe Facebook. În TOP 3 s-au aflat: ”Scandalul Schweighofer, pe larg în presa germană. ”Der Spiegel” scrie despre mlaștina ilegalităților companiei austriece, istoria firmei, sprijinul politic de care a beneficiat și amploarea dezastrului” – cu 92.905 vizualizări (și 22.000 de like-uri/share-uri pe Facebook), ”Cum a preluat Iohannis argumentele firmei Schweighofer în cererea de reexaminare a Codului Silvic (DOCUMENT) Și cum preia Schweighofer lemnul tăiat ilegal (VIDEO CU CAMERA ASCUNSĂ)”78.272 vizualizări (9.400) și ”Diaspora contraatacă: Mai multe ambasade ale Austriei au primit astăzi scrisori despre practicile companiei Schweighofer. De asemenea, scrisori au fost trimise și clienților firmei austriece”65.426 vizualizări (20.000).

afisari top paduri romania curatamonitorizare: trafic.ro

La fel ca și în perioada campaniei electorale (vezi aici), acordând atenția cuvenită agendei publice, România Curată a dominat autoritar audiența pe secțiunea de opinie/categoria top educated, în fața unor site-uri ca Dilema veche, Contributors și 22.

tabel comparativ padurisursa: trafic.ro

Aceste cifre de audiență demonstrează, o dată în plus, că România Curată este platforma cea mai apropiată de agenda reală a societății civile și că, împreună cu cele mai active grupuri din societatea civilă, reușim să impunem această agendă și decidenților politici. Vă mulțumim atât pentru încrederea acordată, cât și pentru faptul că faceți ceea ce faceți (audiența fiind strâns legată de acțiunile pe care le întreprindeți și/sau pe care le realizăm împreună, și pe care noi le reflectăm). Atât aceste cifre, cât și amploarea protestelor de la sfârșitul săptămânii trecute demonstrează că nu suntem deloc puțini și că împreună putem schimba în bine societatea românească.

***

Reflectând temele de interes real și de urgență ale societății civile, România Curată a avut mult mai mulți cititori unici în săptămâna 4 mai – 10 mai 2015 decât celelalte platforme din secțiunea de opinie/categoria top educated la un loc.

placinta paduri procente

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

3 thoughts on “Audiență record pe România Curată, în Săptămâna Pădurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *