Romania Curată

Selly – ambasador pentru Școli curate

Vinerea trecută am primit la sediul Societății Academice din România vizita cunoscutului vlogger Andrei Șelaru (Selly), care vara aceasta a transmis un puternic mesaj despre nevoia de reformă a educației românești, iar recent, în marja alegerilor locale, a făcut apel la tineri să voteze responsabil și să țină cont dacă primarul din localitatea lor acordă sau nu burse școlare pentru elevi, conform hărții burselor lansate de SAR.

Cu această ocazie, Selly a primit din partea Societății Academice din România titlul de ambasador onorific pentru Școli curate, alăturându-se demersurilor noastre pentru o finanțare adecvată a sistemului de educație și pentru acordarea burselor școlar în toate localitățile din România.

Rămâneți alături de Școli curate pentru a fi parte din următoarele noastre acțiuni.

Selly este de astăzi ambasador pentru Școli curate! Împreună vom lupta pentru o finanțare adecvată a educației și burse școlare în toate localitățile din România.

Publicată de Școli curate pe Vineri, 2 octombrie 2020


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *