Cristian Ghingheș

Selly către tineri: votați informat, primarii nu acordă burse elevilor în 70% dintre localități!

Vloggerul Selly (Andrei Șelaru) a publicat astăzi pe contul său de Instagram, unde este urmărit de peste 1,6 milioane de persoane, un mesaj de mobilizare la vot către tineri, punându-le urmăritorilor săi în vedere trista hartă a burselor școlare pe care am lansat-o zilele trecute ca urmare a raportului realizat de Societatea Academică din România (SAR) și Avocatul Poporului.

Ieșiți la vot și votați informat! Votați pentru idei, nu pentru candidatul care vorbește cel mai mult și verificați care sunt planurile lor concrete de acțiune!

În același Instagram story, Selly a atașat harta burselor școlare la nivel național și a descris-o astfel: cei de la Școli curate au creat un instrument în țara asta, pentru a vedea cum alocă primarii fonduri pentru bursele școlare.

Pe bună dreptate, așa cum a semnalat și el, primarii (mulți dintre ei venind și cerându-ne din nou votul pe 27 septembrie) nu acordă burse elevilor în 70% dintre localitățile României.

Mulțumim lui Selly pentru promovare și pentru că astfel pune umărul la visul nostru: burse pentru elevi în toate localitățile României!


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Selly către tineri: votați informat, primarii nu acordă burse elevilor în 70% dintre localități!

 1. KM

  Am crezut ca Selly si RomaniaCurata se intreaba de ce asa multi copii au nevoie de burse….
  AM, cu vasta cultura politica, sper sa inteleaga mesajul.

  Cred ca am scris vreo 15 comentarii pe Romania Curata i ultimul an. Toate decente. Nu a aparut nici unul….
  Scriu iar ptr ca macar autorii sa isi vada masura…

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *