Mihai Goțiu

VIDEO: Au intrat cu drujbele și buldozerul în Parcul IOR!

Pur și simplu e sfidare pe față. În urmă cu mai puțin de o lună și jumătate, câteva mii de bucureșteni au ieșit să protesteze pentru salvarea Parcului IOR, din București, din care o parte a fost distrusă, sistematic, pe ascuns, de interesele imobiliarilor și incompetența Primăriei Sectorului 3.

După protest, constatând că domul primar Robert Negoiță și instituțiile din subordine e/sunt incapabil/e să găsească vreo soluție și să-i oprească, proprietarii au decis să nu se mai ascundă și să-și să-și desăvârșească distrugerea ziua în amiaza mare. Așa că, fără nicio jenă, au intrat cu buldozerele și drujbele în parc. Pe față.

Înregistrările pe care le-am primit de la Grupul de inițiativă civică IOR Titan au fost realizate, ieri, 3 mai, și nu mai au nevoie de comentarii suplimentare. Se nivelează parcul, pregătindu-l pentru transformare în beton…

Aici, cum ”lucrează” drujbele în Parcul IOR

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *