Romania Curată

O nouă mărturie că ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, nu și-ar fi scris teza de doctorat

”Libertatea” a obținut o nouă mărturie că ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, nu și-ar fi scris singur teza de doctorat. De fapt, că nu ar fi scris nimic din lucrare. ”Tîlvăr nu a scris niciun rând în teza de doctorat. Tîlvăr venea în vizită la muzeu în perioada respectivă. Personal, l-am văzut de câteva ori”, a declarat, pentru ”Libertatea”, un fost angajat al Muzeului Vrancei.

Întrebat cum au aflat angajații că în biroul directorului se scrie teza de doctorat a lui Angel Tîlvăr, acesta afirmă că nimeni nu s-ar fi ferit, dar că oamenilor le era frică să vorbească, mai ales după ce acuzațiile care au făcut și obiectul unei sesizări penale nu au fost cercetate serios de către procurori. Aceasta este a doua mărturie, după ce a o altă muzeografă, Aurora Apostu, cea care a și depus sesizarea penală, a declarat că i-ar fi redactat teza de doctorat.

mărturia integrală, pe ”Libertatea”

De e așa, atunci, Ciucă și Bode pot fi invidioși pe colegul lor de Guvern. Până la urmă, Angel Tîlvăr a ”lucrat” mai profesionist decât ei. Pentru că lucrarea a fost suficient de bine scrisă/redactată ca să nu-i aducă, la pachet, și acuzații de plagiat. Mă rog, ăsta nu e, totuși, un motiv de ”jos pălăria” pentru Tîlvăr.

citește și

Ascensiunea, averea și ”faptele de arme” ale noului ministru al Apărării, Angel Tîlvar. Fiu de securist și traseist, a votat împotriva înființării DNA și a inițiat legi anti-mediu


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

3 thoughts on “O nouă mărturie că ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, nu și-ar fi scris teza de doctorat

  1. Ion

    Cand eminenta doctor Elena Ceausescu publica ”stiinta polimerilor” Romania exporta PVC in toata lumea buna; SUA, Japonia, Germania, Canada, etc. A murit ea, au murit si polimerii.

    Reply
  2. relu

    P-WC am exportat mereu, nu numai pe vremea ceausescului si a lenutei semiilegaliste, care se ascundea, dar n-o cauta nimeni.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *