Daniel Befu

TUDY. Ce viceprimar super-sexy, amorezat cândva de Zăvoranca, și-a luat Gabriela Firea la Primăria București!

Bucureștiul are de astăzi doi noi viceprimari: Aurelian Bădulescu(PSD+UNPR) și Tudor-Iim Ionescu (ALDE). Despre Tudor-Tim Ionescu, România Curată a scris și în decembrie 2014, când dădea examen pentru Corpul Diplomatic (vezi aici). Citiți profilul noului vice-primar al Capitalei. Comentariile suplimentare s-ar putea să fie de prisos. Sau nu?

***

Tudor-Tim Ionescu , alias Tudy, a fost stagiar la Parlamentul European la cabinetul lui Cristian Buşoi (2009-2010) și Luis Yanez Branuevo Garcia. Tudy a fost absolvent (conform CV-urilor care circulă pe net) de ştiinţe politice (aici) şi al Institutului de Studii Europene, având și un master la Bruxelles. Nașul său, conform articolelor de presă, ar fi Călin Popescu Tăriceanu, care ar fi fost coleg de facultate cu tatăl său. În 2008, a devenit “membru PNL” și a trimis cv-ul său tuturor europarlamentarilor liberali, provocându-i pe facebook să-i testeze valoarea: “Vreau sa riscati! Riscati pentru ca nu aveti nimic de pierdut. Puteti doar castiga. Mizati pe mine, riscati impreuna cu mine si veti vedea ce inseamna un tanar educat european si optimist”, a scris Tudy pe Facebook. Norica Nicolai este europarlamentara care a apreciat calitățile lui Tudy: “Este un tip care a impresionat pe toata lumea, a locuit mult timp singur aici la Bruxelles. Si a invatat, a facut liceul, facultatea, acum facea un master. Era foarte motivat sa faca o carieră politică”. Tudy a făcut parte dintr-o trupă de stand-up comedy, a făcut modelling și a fost membru al juriului la Festivalului Anual de Teatru “Les Caprices” din Bruxelles, el petrecând destul de mult timp în Capitala Belgiei pentru că tatăl său deține mai multe imobile acolo, pe care le închiriază (aici). Tudy se pare că a ajuns la un moment dat un personaj suficient de important, din moment ce EBA, primul europarlamentar român independent care a reușit să pătrundă în forul european, a dat presei declarații despre el (aici).

tudyPrecizăm, ca amănunt, că Tudy a ajuns un personaj în mod evident mult mai public decât numeroși diplomați de carieră și decât mulți demnitari români, nefiind doar unul din miile de navetiști cu avionul ai statului român. El s-a făcut cunoscut grație unui clip viral pe net și în presă, în care s-a masturbat pe wc în timp ce se filma și vorbea (aici), prin obiectivul camerei video cu iubita lui. Însă masturbarea sa a reprezentat doar un act shakespearian de iubire, un fel de răvaș de amor contemporan dedicat Oanei Zăvoranu, de care omului îi era dor la acel moment, cei doi fiind la distanță unul de altul în momentul desfășurării respectivei acțiuni filmate. Pentru cei care deplâng iubirea la distanță a celor doi, precizăm că până la urmă s-au întâlnit și face to face (detalii aici). Însă ca toate poveștile lirice ale umanității, intriga a conținut pe la începutul story-ului și un păcat originar (amănunte aici), venit la pachet cu un răspuns crâncen din partea destinului implacabil (aici).

***

Ăsta e Tudy. Doar în pielea domnului Pandele să nu fii acuma…


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

8 thoughts on “TUDY. Ce viceprimar super-sexy, amorezat cândva de Zăvoranca, și-a luat Gabriela Firea la Primăria București!

 1. marius skolka

  Numai intr-o tara ca a noastra se poate ca o stirista propulsata primar sa-si adjudece o vedeta porno pe post de vice….Ce masterate, ce parlamentul europei, ce politica? Nu va dati seama ce se intampla? Asta e semnalul pentru normalizare?

  Reply
 2. C.Sulla

  Chiar nu putem face altceva decat sa stam ca mutzii in fatza acestei batjocuri, noi, cetatzenii Capitalei Bucuresti ? Un asemenea derbedeu ne lipsea noua la conducerea Primariei Generale, alaturi de o pseudo-poeta politician, care l-a respectat si pe alt derbedeu, V.Ponta ? Acest gen de atitudine sfidatoare la adresa cetatzeanului obishnuit nu face decat sa contribuie la promovarea, agresiva, a stilului derbedeu je m-en-fichist in spatziul public al politicii si administratziei. Si sunt destui admiratori ai acestui stil… dar chiar trebuie sa-l promovam la varf ??

  Reply
  • autorul

   Sa stiti ca o tara cu simtul umorului trece mai bine prin necazuri. Avem o echipa tare comica la carma Bucurestiului. Oricum, peste 4 ani putem trage un nou ~loz in plic~. Cine stie ce vom castiga?

   Reply
 3. Laura

  Intr-o capitala unde nu de mult au murit oameni pentru normalizarea unei societati,nu-mi arde de gluma. Doamna Firea trebuie sa plece,daca nu intelege ca,cu tot dragul, un astfel de individ trebuie sa stea in umbra ,unde-i e locul,sa se racoreasca. Noi avem nevoie de lideri pt a conduce aceasta tara-implicit capitala.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *