Romania Curată

Percheziții DNA la Constanța. Surse: e vizată Academia Navală „Mircea cel Bătrân”

Procurorii DNA au făcut, joi, mai multe percheziţii la şapte adrese din judeţul Constanţa, potrivit unui comunicat al instituției. Surse judiciare citate de Mediafax spun că este vorba de o anchetă care vizează Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanţa.

„În cursul zilei de 10 noiembrie 2016, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 7 locaţii situate în judeţul Constanţa, din care trei locaţii sunt situate în sediul unei instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane”, se afirmă în comunicatul DNA.

Potrivit surselor citate, procurorii anchetează infracţiuni de luare şi dare de mită pentru promovarea examenelor restante la academia navală, infracţiuni săvârşite în cursul anului 2016.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *