Romania Curată

Ministrul Ioan Rus și-a dat demisia, premierul i-a acceptat-o. Urmează Ponta?

Victor Ponta a anunțat pe pagina de Facebook că a acceptat demisia ministrului Transporturilor, Ioan Rus. ”Regret situația generată de declarațiile dlui Ioan Rus! Acesta și-a asumat răspunderea și mi-a prezentat demisia din funcția de ministru! Am acceptat demisia și săptămâna viitoare vom discuta despre înlocuitorul la acest portofoliu”, se arată în mesaj (vezi mai jos).

”Om corect! O așteptăm cu nerăbdare și pe a ta! Cât mai durează?” a fost primul comentariu la această postare.

Demisia lui Ioan Rus vine după ce aseară, în cadrul unei emisiuni la Digi 24, acesta a spus, referindu-se la românii care lucrează în diaspora și trimit bani acasă că: ”de banii ăștia copiii se fac golani și nevastă-sa curvă” (vezi aici înregistrarea VIDEO a declarației).

În același timp, astăzi, la Cluj și București, au loc proteste civice în care se cere demisia lui Ponta – amănunte aici:

***

Citește și:

De ce merg azi la protestul cu ”Jos Ponta!”. Și de ce avem nevoie de alegeri anticipate

facebook demisia ioan rus


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Ministrul Ioan Rus și-a dat demisia, premierul i-a acceptat-o. Urmează Ponta?

  1. Tempor

    Dupa mintea plina de pasarici a tov. Rus, tandemul PontaSov a v-a promite salarii nete de 2000 de euro pentru muncitorii de la autostrazile masterplanate de ei, pentru ca au de unde la sumele colosal-aberante cu care se construieste kilometrul de autostrada pe la noi!?
    Varianta enuntata de Rus, cum ca la 700 euro salarii la autostrazile RO, se vor intoarce romanii sa lucreze in tara, nu convine nici mai marilor din teritorii caci ei au deja preferinte pentru minore. Sa nu uitam descinderile din iarna ale DNA la petreceri cu minore in Dr. Turnu Severin.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *