Romania Curată

ATITUDINE: ”Așa arată școala mea, dl Ciucă! Unde ați mai văzut atâta ură împotriva profesorilor? Rușine să vă fie!” Mesajul unei profesoare din Cluj și imaginile care fac vâlvă în online (FOTO)

Aproape 4.000 de distribuiri și peste 500 de comentarii a strâns mesajul unei profesoare din Huedin (județul Cluj), Mihaela Ciupei, postat pe Facebook și preluat și de către presă. Mesajul este însoțit de imagini cu școala din Huedin, care nu mai au nevoie de explicații suplimentare.

”Am stat în umbră până acum, dar nu mai pot!!! Așa arată școala mea, dl Ciucă, la o aruncătură de băț de Cluj-Napoca! Și, da, dl Ciucă, am avut 10 la licență, disertație și definitivat!

Nu sunt bani de reparații! Am înțeles, acum, că nu sunt bani nici de salarii! Mi-am amenajat sala pe banii mei și merg cu drag la școală! M-aș fi gândit cu bucurie că, dacă mai urcau salariile, voi mai putea face rost de câte ceva pentru școală! Nu, nu m-am gândit la familia mea, pentru că Bunul Dumnezeu ne-a ajutat până acum și nu suntem muritori de foame, cu toate că suntem profesori!!! Nu sunt bani, dl Ciucă, de unde să fie??? Unde ați mai văzut atâta ură împotriva profesorilor???

Ceea ce cer colegii mei de breasla, e mai mult decât pertinent!!! Rușine să vă fie! Nu sunt bani, dl Ciucă, și nici nu vor fi vreodată pentru educația copiilor noștri! Apropo, aveți copii? Dar dna Deca are copii? Dar dl președinte are copii? Rămâneți în bula voastră din Parlament, cu tot cu neamurile și pilele domniilor voastre!”

Mihaela Ciupei

Potrivit Libertatea, Mihaela Ciupei este profesoară la Școala Gimnazială Specială din Huedin, unde învață aproximativ 90 de copii cu nevoi speciale, cu vârste între 6 și 16 ani.

Mai jos, imaginile postate de Mihaela Ciupei.

Citește și:

Alina Mungiu-Pippidi: Ce lipsește grevei profesorilor

Cum se face, cu adevărat, jocul Rusiei, demonizând și sfidând profesorii. Ăsta chiar e moment de protest!

SOLIDARITATE: Peste 75.000 de semnături pentru petiția de susținere a grevei profesorilor. SEMNEAZĂ ȘI TU!

SOLIDAR cu profesorii. Și de ce șantajul cu ”pierderea” examenelor e un semn că Guvernul e prost. Și că pierde


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *