Turcescu Robert Nicolae (PMP) candidat poziția 1 Camera Deputaților – Constanța (2016)

turcescu

Ofiter sub acoperire

La 21 septembrie 2014, Turcescu s-a deconspirat in direct la televizor, recunoscand ca a fost locotenent-colonel sub acoperire al Directiei Informatii Militare si s-a retras din viata de andidate pentru o perioada. In 2012, Ministerul Apărării, condus de Corneliu Dobrițoiu, a transmis un comunicat în care se preciza: „Domnul Turcescu Robert figurează în evidențele militare ale MapN ca ofițer superior, fiind avansat de la absolvent direct la gradul de locotenent-colonel în rezervă la data de 14 aprilie 2010” . Acest comunicat a fost transmis ca urmare a dezvăluirii lui Mihai Gadea, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei din 20 iunie 2012, că Robert Turcescu figurează în evidențele militare ale MapN ca ofițer superior, fiind avansat la data de 14 aprilie 2010 de la absolvent direct la gradul de locotenent-colonel în rezervă de către ministrul Apărării de atunci, Gabriel Oprea. Turcescu apărea pe o listă împreună cu politicieni, foști miniștri, andida, președinți, jurnaliști, despre care Antena 3 susținea că erau apropiați ai PDL.

Avere impresionanta, milionar in euro,unul dintre cei mai bogati candidati la alegerile parlamentare.

http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/jurnalistul-robert-turcescu-a-marturisit-ca-a-fost-ofiter-acoperit-c-t-popescu-sunt-uluit-de-acest-delir-mistic-296762


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *