Teodor Atanasiu (PNL) candidat poziția 1 Senat – Buzău (2016)

teodor-atanasiuNepotism
Urmărit penal şi pentru mobilizarea la referendum 2005, Teodor Atanasiu a adus, prin relaţiile sale oficiale, un important profit familiei sale. Sotia sa, Laura Bijboaca,a fost propulsata rapid dupa casatorie in funcţia de consilier la Departamentul pentru Relaţia cu Parlamentul din cadrul Guvernului României, apoi Laura-Maria Atanasiu a figurat printre consilierii de la cabinetul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu. Pe 25 martie 2006, este aleasă vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene de Femei (OJFL) a PNL Alba, apoi a fost angajată la ASF, de unde şi-a dat demisia cu 3 săptămâni înainte de izbucnirea scandalului legat de soţiile politicienilor angajate la Supravegherea Financiară, pe salarii de mii de euro lunar.
Dorin Bişboacă, cumnatul lui Teodor Atanasiu, figurează pe statele de plată ale AVAS ca expert financiar la Direcţia de Control. Acesta s-a angajat la AVAS la începutul anului 2007, la nici trei luni după ce soţul surorii sale a fost numit preşedinte. Dorin Bişboacă a fost numit şi membru în Consiliu de Administraţie al Societăţii Naţionale a Apelor Minerale, companie controlată de AVAS
http://bn24.ro/pnl-condamna-nepotismul-formidabila-poveste-a-rubedeniilor-lui-teodor-atanasiu-nr-2-in-pnl/. Atanasiu a fost cercetat şi pentru perioada sa de al AVAS, deocadamdată dosarul nu este finalizat.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *