Attila-Zoltan Cseke (UDMR), candidat poziția 1 Senat – Bihor (2016)

cseke_attila_zoltanCseke Atilla e considerat de presă drept ministrul Sănătăţii care a închis cele mai multe spitale. Mai exact, în baza unei hotărâri de guvern (nr. 345 din 31 martie 2011), la 1 aprilie 2011, 67 de spitale au fost închise. Presa remarca la acea vreme că nici unul dintre spitalele închise nu se afla în judeţele Harghita şi Covasna.

http://www.mediafax.ro/politic/psd-covasna-critica-intentia-de-comasare-a-spitalului-de-patologie-neuromusculara-cu-cardiologia-9242533

http://m.romanialibera.ro/societate/utile/cum-s-a-facut-reforma-spitalelor-in-fieful-electoral-al-lui-cseke-attila-222754


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *