Romania Curată

”Vecine, tu mai poți?”. Locuitorii din Prelungirea Ghencea, Drumul Taberei și Bragadiru ies din nou în stradă

Locuitorii din Prelungirea Ghencea, Drumul Taberei, dar și din comuna Bragadiru sunt așteptați sâmbătă 9 aprilie, la ora 11, la un marș de protest pe strada Prelungirea Ghencea, pe traseul Ansamblul Primăvara – Bariera Domnești – Cartierul Latin, împotriva nepăsării autorităților locale față de zona respectivă. Iată conținutul comunicatului postat pe pagina de Facebook a Asociației ”Inițiativa Prelungirea Ghencea”:

”Sambata 9 aprilie 2016 la orele 11 protestam iar.
Te asteptam alaturi de noi, vecinii tai din Initiativa Prelungirea Ghencea, din Initiativa pentru Bragadiru, din Initiativa Domnesti si din Grupul de initiativa Callatis – Drumul Taberei.
De ce? Pentru ca pietoni, biciclisti, calatori cu RATB, soferi, cu totii suntem prizonierii nepasarii autoritatilor fata de zona Prelungirea Ghencea si imprejurimi.

Vecine, tu mai poti?
A mai trecut un an de promisiuni si de plimbat hartii … noi suntem tot aici, in noroi, in praf sau blocati in trafic.
Largirea strazii Prel. Ghencea si Pasajul de la Domnesti sunt doar pe hartie. Trotuarele pietonale si stradutele alternative de legatura cu Bd. Timisoara si cu Sos. Alexandriei sunt doar un vis frumos.
Toti cei care circulam pe aici suntem supusi zilnic pericolului de accidente rutiere fiindca pe Prelungire trecerile de pietoni nu sunt corect marcate iar gropile nu sunt reparate niciodata.

Vino cu noi sa cerem socoteala Primariei Capitalei si Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania pentru incetineala cu care lucreaza la cele 2 proiecte vitale de infrastructura – largirea Prel Ghencea la 4 benzi cu trotuare, piste de biciclete si Pasajul de la Domnesti.

Vino sa cerem Primariei sectorului 6, Primariei sectorului 5 si Primariei Bragadiru sa asfalteze, sa faca trotuare si sa conecteze intre ele stradutele laterale adiacente Prelungirii Ghencea, nu doar sa dea autorizatii de construire pentru ansambluri rezidentiale care aglomereaza si mai mult traficul din zona.

Vino sa ne facem auziti in strada, nu doar pe Facebook. Cheama-ti prietenii si vecinii, impreuna suntem mai puternici.
Mars de protest in Prelungirea Ghencea – sambata 9 aprilie 2016, orele 11, pe traseul Ansamblul Primavara – Bariera Domnesti – Cartierul Latin.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

3 thoughts on “”Vecine, tu mai poți?”. Locuitorii din Prelungirea Ghencea, Drumul Taberei și Bragadiru ies din nou în stradă

 1. Ioan

  Dragi bucuresteni, daca vreti ca lucrurile sa se schimbe, votati schimbarea. Cea mai buna optiune care are si sanse sunt Nicusor Dan, Clotilde Armand si USB.
  Daca votam iar morisca (PSDLNL…etc) stim ce ne asteapta si mai departe.
  De data asta sa nu mai dam un vot negativ cuiva, ci sa dam un vot schimbarii.
  La fel si cu alegerile parlamentare.

  Reply
  • Dumitru

   Pentru a cunoaste, puteti accesa http://www.usb.ro si cititi. Sau contactati USB pentru detalii. Sau cereti detalii la promoterii de la corturi. Aveti acolo o lista speciala unde va lasati datele de contact si veti fi cautat de stafful central.
   Este bine ? Sunteti multumit stimate necunoscut „adevar si etica” ?

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *