Romania Curată

Marian Munteanu este fan al Catedralei Mântuirii Neamului și consideră cazul ”Bodnariu-Norvegia” o dovadă de satanism

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Marian Munteanu, este un mare susținător al construirii Catedralei Mântuirii Neamului. Aseară, în emisiune la Sinteza Zilei, Marian Munteanu a declarat că nu înțelege de ce există proteste împotriva acestei investiții în condițiile în care ”cei mai mulți contribuabili sunt creștini ortodocși și au și ei dreptul la un astfel de lăcaș de cult”.

”Așa cum microbiștii au în Arena Națională un stadion care a costat de trei ori mai mult decât Catedrala (???), așa cum iubitorii de teatru au dreptul la un Teatru Național, renovat cu 170 de milioane de euro (în realitate, renovarea teatrului a costat doar 60 de milioane de euro plus TVA-n.r.) așa și creștinii ortodocși, cei mai numeroși contribuabili, au dreptul la un astfel de lăcaș de cult”.

Un alt subiect în care candidatul PNL și-a exprimat părerea în emisiunea lui Mihai Gâdea a fost cazul familiei Bodnariu, căreia instituția de protecție a drepturilor copilului din Norvegia i-a luat copiii. ”E o barbarie să iei un copil mic din sânul mamei. Nici nu am vrut să aud. Când am auzit și că fetița învățase un cântec despre credință, iertați-mă, dar e un satanism să nu te bucuri că a învățat copilul un cântec. Până unde se poate ajunge?”

În ceea ce privește combaterea corupției din Primăria Capitalei, candidatul PNL a spus că va înființa ”consilii civice” ale cetățenilor care vor supraveghea activitatea funcționarilor.

Nu știm deocamdată care vor fi soluțiile cu care Marian Munteanu vrea să combată traficul din București, gropile din străzi și celelalte probleme ale Capitalei. Dar le așteptăm cu interes…

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Marian Munteanu este fan al Catedralei Mântuirii Neamului și consideră cazul ”Bodnariu-Norvegia” o dovadă de satanism

  1. C.Sulla

    Nu numai d-lui Marian Munteanu ii plac mega-catedralele „mantuirii neamului” (oare lui Dumnezeu nu-I plac bisericile ortodoxe mai micute, mai discret slashluitoare de Duh Sfant, ci numai operele megalomanice ? a stabilit PF Sa Daniel acest lucru ?), ci si adanc credinciosilor PSD- (…-isti si/sau …-iste), care tocmai au hotarat sa-i acorde PF Sale titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Politehnice Bucuresti. Am o nedumerire: acest mega-titlu i se acorda PF Sale Daniel pentru realizari remarcabile in domeniul ingineriei teologice, sau in cel al ingineriei religioase ? Oricum, ingineria electorala nu poate fi explicit mentionata.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *