Romania Curată

Înaltpreasfințitul martor al lui Becali! Mitropolitul Ardealului, audiat la DNA în dosarul cărților scrise în penitenciare

Dosarul cărților scrise în penitenciare de VIP-uri, cu ajutorul cărora au reușit să-și reducă pedepsele primite, aduce în fața anchetatorilor personaje din ce în ce mai importante. Astfel, astăzi (luni), Mitropolitul Ardealului Laurențiu Streza a fost chemat la DNA să dea explicații, după ce l-a ajutat pe Gigi Becali să scrie o lucrare cu ajutorul căreia finanțatorul Stelei și-a redus pedeapsa primită în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Becali a scris nu mai puțin de cinci cărți în penitenciarul Poarta Albă: „Muntele Athos, patria ortodoxiei”, „Steaua şi Becali”, „Becali şi politica. Începuturile”, „Iubirea milostivă şi mântuitoare”, „Becali Parlamentul Europei şi Parlamentul României”.

Una dintre acestea, ”Muntele Athos, patria ortodoxiei” l-a avut la îndrumător pe Mitropolitul Ardealului Laurențiu Streza. Pe data de 8 iunie a fost audiat și Gigi Becali în acest dosar.

Mitropolitul Ardealului, care are calitate de martor, a refuzat să facă orice declarație referitoare la chemarea sa la DNA, transmit televiziunile de știri.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *