Romania Curată

Serviciile și-au tras și șefia Comisiei de Cod Electoral. Vlase a absolvit colegiul SRI și și-a luat doctoratul la școala lui Oprea

Începe de să devină o regulă și să fie pe față. Mai că nu mai rămâne funcție publică importantă în România la care să ai acces dacă nu ai trecut și pe la școala de spioni.

Deputatul PSD Gabriel Vlase a fost votat, astăzi (marți), cu 312 voturi „pentru” şi trei abţineri, în funcţia de preşedinte al Comisiei de Cod electoral, în locul liberalului Mihai Voicu, social-democraţii angajându-se să avanseze forma finală a Legii votului prin corespondenţă săptămâna viitoare.

Noul șef al Comisiei de Cod Electoral, Gabriel Vlase, a absolvit Institutul Politehnic din București în 1996, dar apoi s-a specializat în servicii secrete, urmând Colegiul Superior de Securitate Națională, Serviciul Român de Informații (în 2004) și și-a luat doctoratul în 2010 la ”celebra” școală doctorală a Academiei Naționale de Informații, unde este coordonator și Gabriel Oprea.

CV-ul oficial al lui Gabriel Vlase îl găsiți aici. După ce îl felicitați pentru numeroasele diplome și specializări absolvite, vă rugăm să răspundeți la întrebarea: oare printre parlamentarii români nu mai există niciunul care să fi absolvit, totuși, facultatea de drept – ținând cont de specificul Comisiei de Cod electoral?


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

5 thoughts on “Serviciile și-au tras și șefia Comisiei de Cod Electoral. Vlase a absolvit colegiul SRI și și-a luat doctoratul la școala lui Oprea

 1. alex

  „Senatul a adoptat, miercuri, proiectul legislativ inițiat de președintele interimar al PSD, țărănușul de Teleorman Liviu Dragnea, privind promovarea demnităţii umane şi toleranţei faţă de diferenţele de grup. Legea a fost adoptată cu 52 de voturi „pentru”, 23 de voturi „împotrivă” şi 3 abţineri, informează Mediafax.”
  am trecut de la dictatura lui ceasca la cea a unui sistem securist-mafiot

  Reply
  • Dumitru-Cornel Vîlcu

   Nu înțeleg care e problema cu legea asta, titlul sună excelent. Plus că aș fi foarte rezervat față de o știre care atribuie agenției Mediafax formularea
   „țărănușul de Teleorman”.

   Reply
 2. Movila lu Burcel

  Da, foarte pertinenta intrebarea de la final. In orice post de pe planeta se cer competente, studii, limbi straine, numai in conducerea statului romani intra toti necalificatii si analfabetii.

  O alta problema legata de diplome: aproape toti membrii Comisiei Juridice nu au studii in Drept iar cei care au sunt absolventi de universitati particulare si de data recenta, deci fara expertiza suficienta ca sa aiba dreptul de a activa in aceasta Comisie; in plus, nu au aproape niciun fel de experienta profesionala in domeniul juridic.

  Pe doamna fosta secretara a lui Dragnea, la numai 20 si ceva de anisori, ce anume o recomanda sa existe in aceasta comisie, ce are in plus fata de orice alta absolventa de Drept? Si sunt destule alte cazuri, demne de studiat din CV-urile postate pe site-ul Parlamentului.

  Reply
 3. Alec

  In ROMANIA ,este nevoie de o noua REVOLUTIE, sa fie scoase din politica toate beizadelele comuniste.Acestia au distrus tara si au fost nevoiti romanii cinstiti sa plece din tara.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *