Romania Curată

PNL îl retrage pe Bușoi din cursa pe Primăria Capitalei, după scandalurile în care a fost implicat europarlamentarul

PNL ar fi renunțat la candidatura lui Cristian Bușoi pentru Primăria Capitalei. În cadrul şedinţei comisiei de unificare a PNL de luni deputatul Ludovic Orban a fost propus pentru a candida la Primăria Bucureşti, înlocuindu-l astfel pe europarlamentar, au declarat pentru Mediafax surse liberale.

Reamintim că Bușoi a fost în ultima perioadă protagonistul mai multor scandaluri. Astfel, Cristian Bușoi este suspectat de plagiat și teza sa de doctorat este analizată de Comisia de Etică a Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara, în urma sesizării trimise de coordonatorul Coaliției pentru Universități Curate, conf. univ. dr. Marius Diaconescu (detalii aici).

Retragerea candidaturii sale nu îl absolvă de plagiat și așteptăm în continuare răspunsul Comisiei de Etică la sesizare. Ne exprimăm încrederea că suspiciunea de plagiat va fi analizată cu celeritate și poziția politică a lui Cristian Bușoi nu va influența decizia Comisiei de Etică.

De asemenea, Cristian Bușoi este implicat și într-una dintre cele mai controversate retrocedări ale ANRP (detalii aici)


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

4 thoughts on “PNL îl retrage pe Bușoi din cursa pe Primăria Capitalei, după scandalurile în care a fost implicat europarlamentarul

 1. Tempor

  Noua propunere, chitară solo-Ludovic, este la fel ca bezna de sub ”Cupola” Grotei Parlamentului.
  Iertați-mi ”dezamăgirile”!
  Nici măcar unul dintre ”aleșii” ștampilați nu înțeleg situația în care se află.

  Reply
 2. Petru Gheorghiu

  Bucurestenii vor avea de ales intre : a)- primarul PANDELE, din Voluntari, sa conduca-prin nevasta- si municipiul, cu aceeasi mentalitate de „lup de mare” ca si Basescu;b)- un liberal autentic, deci om de dreapta, capabil sa tina piept malversatiunilor stangii( vezi cazul Oprescu ). Ceilalti candidati, indiferent cat de onesti/ capabili/ sinceri ar fi ( lucru greu de dovedit) nu fac decat sa manance din voturile zonei antipsd( deci o dreapta larga), intrucat, pe partea stanga nu va exista decat un singur candidat( datorita acordurilor cu ALDE + UNPR ), astfel incat, la startul campaniei, sansele teoretice de castig sunt de partea PSD, din cauza turului unic ..Garantat se va duce si o campanie murdara, astfel incat oamenii onesti, tinerii si cei sinceri nehotarati inca- categorie de alegatori care pot inclina balanta finala- sa fie scarbiti, pt. a nu se mai prezenta la vot, situatie care mareste semnificativ ponderea nucleului dur al celor 2 parti, iarasi cu avantaj PSD.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *