Romania Curată

Ne ia de proști. Directorul general Hexi Pharma: ”Scandalul a apărut în momentul în care doream să ne lansăm pe piața externă”

Directorul general al Hexi Pharma, Flori Dinu, a făcut joi mai multe declarații halucinante referitoare la uriașul scandal în care este implicată compania pe care o reprezintă. Fostul om de încredere al defunctului Dan Condrea a lansat varianta unei așa-zise conspirații în jurul Hexi Pharma.

„Surprinzător este faptul că acest scandal a apărut exact în momentul în care noi ne doream să ne lansăm pe piaţa externă şi făcusem toate demersurile, începusem să apărem şi pe la târguri internaţionale şi probabil că asta a deranjat”, a declarat Flori Dinu, citată de Mediafax.

”În momentul în care începi să prinzi putere, devii periculos pentru multe interese” a mai spus directorul Hexi care a mai explicat că de-a lungul anilor, compania a semnat contracte cu Spitalul Militar, cu penitenciare, cu unităţi militare şi cu clinici private, DSP-uri.

„Ce este surprinzător, nu am semnat niciodată un contract de livrare cu Ministerul Sănătăţii, vă spun asta pentru că s-au adus o serie de acuze vizavi de relaţia noastră cu Ministerul Sănătăţii. Ministerul Sănătăţii face câteodată achiziţii ca autoritate contractantă pentru rezervele de stat sau pentru diverse pandemii sau ce mai apare”, a precizat Dinu.

Ea a mai spus că nu a primit nicio sesizare în scris sau verbală de la vreun medic din care să reiasă că produsele nu ar fi în regulă.

„Toate sesizările au fost făcute referitor la etichetarea produsului, atunci ne-au rugat să reetichetăm produsele pentru că nu trecusem nu ştiu ce norme pe acele produse. A fost singurul reproş”, a spus ea.

În ceea ce priveşte afacerile lui Dan Condrea, Flori Dinu spune că ea se ocupa doar de vânzări şi nu ştie nimic despre ce făcea acesta cu banii lui.

În ceea ce privește viitorul Hexi Pharma, Flori Dinu a spus că produsele acesteia sunt bune, în ciuda dovezilor prezentate de Guvern: „Mi-aş dori să mai auziţi de compania Hexi Pharma. Imaginea a fost foarte pătată şi eu vreau să-i asigur pe cei care au folosit produsele noastre, că acestea au fost conforme şi au fost bune, eu garantez asta personal”.

Reamintim că o echipă de jurnaliști coordonată de Cătălin Tolontan a prezentat dovezi din care reiese că unele dezinfectante vândute de Hexi Pharma spitalelor din România au fost diluate de zeci de ori. Informațiile au fost ulterior confirmate și de analizele realizate de Ministerul Sănătății.

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Ne ia de proști. Directorul general Hexi Pharma: ”Scandalul a apărut în momentul în care doream să ne lansăm pe piața externă”

  1. dan

    Toti ne iau de prosti, serviciile scerete, clasa politica, presedintia, guvernul… toate autoritatile acestui stat criminal mafiot ne-au luat de prosti, de sclavi, de septel perfect pentru genocid.

    p.s. Acum se intelege perfect de ce a fost desfiintat institutul Cantacuzino, ca sa nu existe nici un fel de control pe medicamente, vaccinuri, solutii pentru dezinfectare si paractic tot ce este legat de sanatate.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *