Adrian Popescu

Legătura Iohannis-Costache-Polisano via Paul-Jurgen Porr (comentariul săptămânii)

1. Klaus Werner Iohannis a fost președintele FDGR între 2002 și 2013.

2. Paul-Jürgen Porr e președintele FDGR din 2013, după plecarea lui Klaus Iohannis din funcție.

3. În 2006, Klaus Werner Iohannis devine nașul de cununie al lui Paul-Jürgen Porr. În 2008, Klaus Werner Iohannis devine și naș de botez pentru familia Porr.

4. Anul 2017 e important pentru Paul-Jürgen Porr nu doar pentru că e reales președinte al FDGR, ci și pentru că, în luna februarie, devine noul director medical al spitalului POLISANO din Sibiu.

5. În data de 1 decembrie 2018, Victor Costache, medic și șef de secție la POLISANO Sibiu, este decorat de Klaus Werner Iohannis cu Ordinul Național Pentru Merit în grad de Cavaler.

6. Pe 4 noiembrie 2019, Victor Costache devine ministru al Sănătății în guvernul dorit de Klaus Werner Iohannis.

7. Pe 7 noiembrie 2019, trei zile mai târziu, ministrul Victor Costache semnează, ca angajat, un nou contract cu #POLISANO Sibiu.

8. Pe 11 noiembrie 2019, ministrul Sănătății și angajatul POLISANO Sibiu, Victor Costache, o propune președinte la Casa Națională de Asigurări de Sănătate pe Adela Cojan, director executiv la… ați ghicit: POLISANO Sibiu.

9. Pe 18 noiembrie 2019, ministrul Victor Costache modifică un Ordin de ministru din 2015. El adaugă „Clinica Polisano Sibiu” pe lista spitalelor care beneficiază de un program finanțat de stat. De asemenea, ministrul Victor Costache, angajat POLISANO, modifică și criteriile de eligibilitate înlocuind „două angiografe” cu „un angiograf”. POLISANO Sibiu deține un angiograf.

10. O ordonanță de urgență care privatizează sănătatea este dată în toiul nopții înaintea moțiunii de cenzură.

Comentariu primit de la SgMarius la analiza publicată ieri de Sorin Paveliu


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

3 thoughts on “Legătura Iohannis-Costache-Polisano via Paul-Jurgen Porr (comentariul săptămânii)

  1. Cristache Asineta

    Costache se face vinovat de incompatibilitate si foarte grav, de abuz in serviciu clar ,iar Iohanis,initiatorul acestei mizerii de guvern,se face clar vinovat de abuz de putere!!!DNA nu vede,nu aude!!!Pentru un abuz in serviciu banuit,niciodata demonstrat,Dragnea sta si astazi in puscarie!Pe Sorina Pintea ,un om grav bolnav,o plimba cu catusele pe mîini si o mai si bruscheaza politista care o insoteste, desi nu s-a demonstrat si nu a fost condamnata pentru coruptie!!!Judecatorul Mustata a murit nevinovat in puscarie!!! Si multi altii dovediti nevinovati de instanta dupa ce au fost umiliti si chinuiti in puscarie!L-as intreba pe ambasadorul SUA la Bucuresti dl.Zuckerman, daca stie de aceste incalcari grave ale legii,protocoalele secrete,de care nu sunt convinsa ca au fost desfiintate, si de dubla masura practicate in primul rind de DNA si apoi de intreaga justitie din Romania ,daca tot sustine lupta anticoruptie???!!!Marile dosare de coruptie si marii corupti care au furat sute de milioane de euro, sunt protejati de DNA si scosi basma curata de justitie!!!Celor mai putin norocosi dintere ei li se da o pedeapsa de 1-2 ani cu suspendare dar toti,absolut toti, ramin cu banii furati un buzunar!!!!!Stie dl.ambasador ca ce face DNA si justitia in Romania se cheama politie si iepurare politica conform Constitutiei din Romania???!!!Daca nu stie si se lasa mintit si manipulat de Iohanis si gasca lui de mafioti, este foarte grav,iar daca stie si incurajeaza asemenea mizerii este si mai grav si tare as vrea sa-i stiu parerea presedintelui Trump despre acest lucru!!!!???

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *