Romania Curată

Godină face „flash-uri din sens opus”. „Vă va întrista, veți râde cu lacrimi, vă va amuza”

Marian Godină, poliţistul devenit cunoscut pentru postările sale amuzante pe Facebook, dar mai ales pentru recentul său scandal, în urma căruia se cere demisia şefului IPJ Braşov, este şi scriitor.

Citeşte şi: Poliţistul va schimba sistemul sau sistemul va elimina poliţistul? Cazul Godină, un cartof prea fierbinte

Efectul Godină. Luana Minea, de la Ordinea Publică Braşov, denunţată pentru trafic de influenţă, şi-a dat demisia

Sindicatul poliţiştilor cere demisia şefului IPJ Braşov, care a încercat să îi închidă gura lui Marian Godină

Godină a publicat cartea „Flash-uri din sens opus”, la editura Curtea Veche, volum care este disponibil de ieri. Poliţistul a menţionat pe Facebook că nu a scris cartea pentru „reducerea pedepsei”.

godina flash

„Din fericire, chiar dacă am avut obstacole din care am înțeles că nu am libertate deplină, nu am fost nici arestat și nici condamnat. Așa că nu am făcut-o pentru reducerea pedepsei. Am făcut-o din pură plăcere și mai ales la îndemnul vostru, care apărea în comentariile fiecărei postări”, spune polițistul.

„Despre ‘Flash-uri din sens opus’ vă pot spune că este o carte care vă va trece cu siguranță prin toate stările. Vă va întrista, veți râde cu lacrimi, vă va amuza, veți regreta (nu că ați cumpărat-o), vă va provoca milă, revoltă, veți râde iar. Cu siguranță vă va antrena toți mușchii mimicii”, mărturisește autorul.

Godină adaugă că el este personajul principal al cărții „Flash-uri din sens opus”.

„Toate (întâmplările — n.r.) sunt povestite în stilul cu care v-am obișnuit, alături de alte surprize care îi vor face pe unii să le dispară orice zâmbet de pe față”, mai spune el.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *