Adrian Popescu

Dragnea: Mă duc la audieri, pe Pahonțu de ce nu-l cheamă?

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat că va merge la audieri în Comisia pentru Apărare de la Senat, dar nu înţelege de ce nu a fost chemat şi şeful Serviciului de Protecţie şi Pază, Lucian Pahonţu.

„Aşa ne trebuie, pentru că am vorbit, să ne cheme la audieri. Eu voi merge la orice comisie parlamentară care o să mă cheme, sunt convins că va merge şi doamna Viorica Dăncilă, nu înţeleg de ce a chemat-o, dar o să meargă cred, domnul Paul Stănescu cred că o meargă, sigur că nu am înţeles de ce nu e chemat domnul Pahonţu. Înţeleg că PNL nu are curaj sau nu are voie să cheme pe cineva de la servicii”, a spus Dragnea.

Preşedintele Comisiei de apărare din Senat, Marcel Vela, a anunţat că liderul PSD, Liviu Dragnea, este invitat să prezinte săptămâna viitoare în acest for motivele pentru care unii demnitari au renunţat la serviciile SPP.

„Pentru a închide un subiect delicat şi fierbinte, având în vedere că până astăzi nu există o sesizare instituţională la comisie legată de aceste aspecte, am decis să invităm săptămâna viitoare pe domnul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, astfel încât să ne prezinte dovezile concrete privind aceste acuzaţii şi decizia pe care a luat-o împreună cu colegii social-democraţi de a renunţa la serviciile SPP. După această audiere, în funcţie de ce se documentează, probează în cadrul comisiei, putem să continuăm audierile cu domnul viceprim-ministru Stănescu, să ne prezinte acel personaj discret cu care a avut discuţii legate de siguranţa naţională şi, nu în ultimul rând, chiar cu premierul României, care, aşa cum ştiţi, este vicepreşedintele CSAT şi această decizie de a renunţa la serviciile SPP poate pune în nesiguranţă documente clasificate din CSAT”, a spus Vela, la Parlament. El a precizat că, în funcţie de probele şi dovezile ce vor fi prezentate în comisie, este posibil ca şeful Serviciului de Protecţie şi Pază, Lucian Pahonţu, să fie invitat la audieri.

Citiți și:

Alina Mungiu-Pippidi: Manda trebuie să-i cheme la comisie pe Dragnea și Pahonțu

Manda: „Am primit o scrisoare de la doamna Pippidi. În prima şedinţă vom discuta despre faptul că ar fi existat la SPP un serviciu secret”

Turnesolul SPP. Rețeaua #iubimserviciileînpolitică


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Dragnea: Mă duc la audieri, pe Pahonțu de ce nu-l cheamă?

  1. J.

    „-De ce furi, ,mă?
    – Da’ alții de ce fură?”

    Curat atitudine de șef de partid într-un stat de drept!!!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *