Romania Curată

Cel mai simplu mod prin care poți să-l ajuți ACUM pe Nicușor Dan în cursa pentru Primăria Capitalei

Alianța pentru o Românie Curată se alătură demersului Uniunii ”Salvați Bucureștiul” de strângere de semnături pentru candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei, a celor șase candidați la primăriile de sectoare și a candidaților USB pentru Consiliul General al Capitalei și pentru consiliile locale de sectoare.

Astfel, de pe site-ul României Curate puteți descărca toate cele șase seturi de formulare, câte unul pentru fiecare sector în parte, iar după ce le veți completa cu datele dumneavoastră și ale prietenilor/ membrilor familiei/ colegilor de serviciu/ vecinilor le puteți lăsa la unul din cele 5 corturi din oraș în care voluntarii USB strâng semnături sau le puteți trimite prin poștă la sediul USB din strada Carol Davila, nr. 91, apartament 1, sector 5.

Cele 5 corturi în care se strâng semnături sunt amplasate în următoarele locuri:

  • Unirii 1, magazin Unirea
  • Unirii 2, capăt tramvai 32
  • Romană, fostul magazin Eva
  • Piața Victoriei (Calea Victoriei)
  • Stația de metrou Aurel Vlaicu (Șoseaua Pipera)

În aceste corturi voluntarii strâng semnături de luni până vineri, între orele 8-11 și 17-20, iar sâmbătă și duminică între orele 14-20.

Foarte importante este să descărcați setul de formulare corespunzător sectorului unde locuiți și să semnați în toate cele 4 tabele (Primăria Generală, Consiliul General, Primăria de sector și consiliul local).

Sectorul 1- descarcă aici

Sectorul 2- descarcă aici

Sectorul 3- descarcă aici

Sectorul 4- descarcă aici

Sectorul 5- descarcă aici

Sectorul 6- descarcă aici

 

 

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Cel mai simplu mod prin care poți să-l ajuți ACUM pe Nicușor Dan în cursa pentru Primăria Capitalei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *