Romania Curată

100.000 de semnături pentru susținerea grevei profesorilor! Iohannis, Ciucă și Ciolacu, priviți aici!

Încercarea Guvernului, a președintelui Klaus Iohannis și a presei plătite de partide (din bani publici) de divizare a societății și de întoarcere a părinților și elevilor împotriva profesorilor a primit un răspuns pe măsură: petiția Declic pentru susținerea grevei și revendicărilor acestora a trecut de 100.000 de semnături.

”Strategia lor e să-i transforme pe profesori în personaje negative detestate de toată țara. Asta ca să poată înăbuși greva mai ușor. Avem un plan pentru a contra dezinformarea venită dinspre Guvern. Primul pas e să ajungem la 100.000 de semnatari ai petiției „Susținem greva din învățământ”. (…)

Ar fi un număr uriaș, închipuie-ți un stadion de două ori cât Arena Națională, plin. (…) Așa dăm peste cap planul celor din Guvern. Schimbăm narativul care acum domină presa și care spune că profesorii nu se mai bucură de susținerea celorlalți.”, se arată într-un mail transmis membrilor comunității Declic.

Obiectivul a fost îndeplinit, numărul celor care au semnat petiția Declic depășind 100.000 joi seara, cu o zi înaintea unui nou protest al profesorilor, în București.

***

Dacă nu ai semnat încă, poți semna aici, petiția Declic pentru susținerea revendicărilor profesorilor


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

6 thoughts on “100.000 de semnături pentru susținerea grevei profesorilor! Iohannis, Ciucă și Ciolacu, priviți aici!

 1. AlinaMP

  Mai draga Declic si compania, faceti si voi petitii mai cu sens, era vorba ca avem o lege a salarizarii unitara, nu e nici un motiv sa semneze cineva sa se dea bani doar profesorilor, fara sa spuna de unde ii ia, cine ramine sub salariul mediu din cei cu diploma, etc, si ce facem cu politistii si jduecatorii care si ei fac greva ca vor sa nu se taie pensiile speciale, ca sa nu mai spun de ceferisti. Zau, putem semna sa ne dea guvernul si luna de pe cer, e mai absurd doar sa semnam dupa aceea ca vrem si garantii. Parca anul trecut stia cineva ca anul asta va fi inflatie peste 15%, la anul cine stie cum se termina razboiul, etc.
  O petitie pentru educatie trebuie sa fie educata, nu asa populista, zau. Din partea unui profesor de politici publice caruia ii placeau petitiile si demonstratiile, dar gata. Faceti un partid mai bine si scrieti un buget mai bun. Va sustin.

  Reply
  • Adrian

   Corectă remarca despre a scrie buget mai bun. Dar trebuie să ajungă la guvernare astfel de scriitori. Și iar ajungem la soluția „tehnocraților”.

   Altfel, din titlul articolului lipsește (cel puțin) un nume. Și nu e Prelipceanu acel nume.

   Reply
  • George

   nu se fura indeajuns ca sa existe bani pentru salariile profesorilor si in realitate pentru a fi marite salariile minuscule ale majoritatii salariatilor prin introducerea unui salariu minim de 4000 de lei neimpozabil?!
   Cifrele economice arata ca exista aceasta posibilitate fara nici un fel de probleme!
   Megaprofiturile mai trebuie sa se intoarca si la populatie ca altfel ajungem la razboi si este cu mult mai aproape acest moment decat isi poate imagina oricine care inca mai crede in idealurile etice ale occidentului!

   Reply
  • George

   Razboiul Nato versus Rusia este deja pierdut. Sa speram totusi ca nu se ajunge la etapa nuclearelor din disperarea celor care „conduc” NATO acum.

   Reply
   • Volomir Draculovici

    Pierdute sunt rublele pe care incerci sa le vinzi in UE. Atentie sa nu pierzi si sponsorizarea pentru repatrierea in Siberia =)))

    Reply
    • George

     ?! luati-o mai usor cu propaganda de tip agresiv bolsevica ca uite cu timpenii de comentarii de genul asta v-ati pierdut toata credibilitatea intr-un singur an!

     Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *