Romania Curată

SONDAJ Evaluarea calităţii transportului public din judeţul Călăraşi

În perioada octombrie 2020 – iulie 2021, Societatea Academică din România implementează, în parteneriat cu Consiliul Județean Călărași, proiectul „Implicarea cetățenilor în transparența transportului județean de călători în județul Călărași”, proiect finanțat prin Open Society Initiative For Europe (OSIFE).

Scopul proiectului îl reprezintă implicarea directă a locuitorilor județului Călărași în îmbunătățirea serviciului județean de transport de călători, printr-un amplu proces de implicare și consultare a pasagerilor, pe baza unei analize inițiale, cu participarea Consiliului Județean Călărași.

Dacă folosești autobuzul ca să mergi la școală sau microbuzul să ajungi la lucru sau ai sesizat vreo neregulă în mijloacele de transport în comun vrem să ştim părerea ta. Ești mulțumit/ă de rutele de transport existente? Vrei să beneficiezi de transport public mai de calitate? Ajută-ne să identificăm ce funcționează și ce nu funcționează la serviciile de transport din județ.

Spune-ți părerea completând acest chestionar, durează doar 5 minute! Părerea ta contează și ne va ajuta să dezvoltăm un set de măsuri pentru îmbunătățirea serviciului public de transport din județul Călărași.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *