Romania Curată

„Regii asfaltului” obțin contracte publice bănoase în topul achizițiilor publice (19-25 martie)

Tancrad SRL a dat din nou lovitura pe piața contractelor publice, după ce firma lui Cristian Cătălin Stăncic a obținut aproape 31 de milioane de lei pentru asfaltarea a 17 kilometri de drum între localităţile Corod și Drăguşeni din județul Galați. Cristian Stăncic a fost trimis în judecată alături de baronul local din Brăila Gheorghe Bunea Stancu, iar firma pe care o administrează continuă să crească pe bani publici în ciuda calității slabe a prestației și a gravelor întârzieri.

GROUP D.C.M. S.R.L., firma abonată la bani publici în județul Timiș a obținut un nou contract pentru asfaltarea a 13,5 Km de drum. GROUP D.C.M. S.R.L. este deținută de Dumitru Dinulescu de la PNL Timiş, prieten apropiat al primarului din Timișoara, Nicolae Robu.

Denumire contract Valoare atribuită Autoritatea contractantă Firme câștigătoare
Servicii de remedieri, reparații, finisaje și protecții anticorozive la construcțiile și structurile existente la CNE Cernavodă (49 luni) 31.025.840 Societatea Națională NUCLEARELECTRICA S.A. UNIFY CO LTD S.R.L.
Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii de transport regional între localităţile Corod – Drăguşeni (27 luni) 30.955.957 Județul Galați TANCRAD S.R.L.
Creşterea eficienţei energetice pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei (17 luni) 29.599.321 Județul Galați Euromateria
Sare pentru deszpezire necesară în trim I 2019 pentru DRDP București, DRDP Craiova, DRDP Timișoara, DRDP Cluj, DRDP Brașov, DRDP Iași, DRDP Constanța (68 zile) 27.099.900 Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. Societatea Națională a Sării S.A.
Modernizare străzi în orașul Măcin, Judeţul Tulcea 25.707.268 Orașul Măcin S.C. SOFVI CONSTRUCT INSTAL S.R.L.
Modernizare, dotare și eficientizare energetică a corpului S+P+7+M și corp extindere (de legătură) existent între corpul nou și corpul vechiale Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie ”Dr. A. I. Sbârcea” Brașov 19.637.821 Județul Brașov ELECTROPRECIZIA A.G.
Îmbunătățirea infrastructurii educaționale prin extinderea, reabilitarea, modernizarea și echiparea Școlii Gimnaziale Matei Basarab Târgoviște, Jud. Dâmbovița- execuție lucrări 15.860.573 MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE POTENTIAL CONS
Regularizare pârâu Gurasada pe teritoriul comunei Gurasada, lot nr.1 pârâu Gurasada, judeţul Hunedoara (36 luni) 15.317.759 ADMINISTRAȚIA NAȚIONALĂ APELE ROMÂNE -ADMINISTRAȚIA BAZINALĂ DE APĂ MUREȘ TELECERNA
Asfaltare DJ 588B Rovinița Mare-Percosova – Gherman, L=13,5 km 15.244.553 JUDEȚUL TIMIȘ GROUP D.C.M. S.R.L.
Dezvoltare infrastructură rutieră în comună Dumbrăvița 12.717.485 COMUNĂ DUMBRĂVIȚA PORR CONSTRUCT S.R.L. / ELF ROAD S.R.L.

Dacă semnalați nereguli în vreun contract de achiziție publică, vă rugăm să ne scrieți la contact@romaniacurata.ro.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *