Romania Curată

Punct final în mini-telenovela sondajului cu Nicușor Dan și Cătălin Predoiu

Într-un mesaj publicat luni seara pe Facebook, Nicușor Dan susține că PNL a refuzat realizarea unui sondaj comun, organizat de o firmă internațională și audiat de USB și PNL. ”Am avut în această seară o întâlnire cu PNL. Au refuzat organizarea unui sondaj comun, organizat de o firmă internațională, auditat de ambele partide.

În aceste condiții, noi am decis să mergem înainte cu organizarea sondajului. Îi invităm în continuare pe cei de la PNL să auditeze cercetarea sociologică. Nu avem nimic de ascuns. Vom face publice rezultatele în ultimele zile de campanie. Am convingerea că ele vor arăta ceea ce am spus de la bun început: că USB este singura forță capabilă să aducă o schimbare adevărată în felul în care se face administrație în București.”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Liderul USB a reluat același lucru și seara, într-o emisiune la Realitatea TV. ”Indiferent de spusele oricărui sondaj, nu îl voi susține pe Cătălin Predoiu, însă eu tind să facem un sondaj, iar domnul Predoiu a fost de acord. Azi dimineață (luni – n. RC) a revenit și a zis că nu a înțeles bine, aseară (duminică – n. RC) când am discutat la TVR”, a spus Nicușor Dan.

***

Citește și:

Doamnă Gorghiu, domnule Predoiu, sunteți siguri că ați înțeles propunerea lui Nicușor Dan cu sondajul de opinie?


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

6 thoughts on “Punct final în mini-telenovela sondajului cu Nicușor Dan și Cătălin Predoiu

 1. Spânu

  Oricum ar fi, e pacat! Urbea asta nu a ales primar Psd decat mascat (Oprescu), acum mai facem o inaugurare. Desi e mai mult ca sigur ca Pnl a facut doar joc de glezne, cred ca si Dan putea, trebuia de fapt, sa faca orice era posibil pt a realiza o intelegere, caci scopul scuza mijloacele.

  Reply
  • Mihai Gotiu

   @ Spânu: 1) scopul e, în primul rând, de a impune un alt mod de a face politică; 2) ”trebuia să facă orice”, adică ce să fi făcut, să fi acceptat să fie luat de fraier? nu e suficient de clar că PNL vroia ca ND să accepte sondajul de opinie FĂCUT DEJA de PNL, cu întrebările lor etc.?

   Reply
   • Spânu

    Sa dea Domnul sa se intample minunea duminica, sa nu fie iar a orbului! Stiu ca gandesc simplist, dar parca (teoretic cel putin) era de preferat sa accepte oferta de acum vreo luna si ceva, de a fi primar al unui sector, decat sa piarda glorios Bucurestiul. Si, in 4 ani de mandat cu altfel de facut politica in acel sector, perfect de acord cu dvs, castiga in 2020 fluierand Capitala, sau, cine stie, mai mult!
    Asa, riscam sa ramanem tot cei 15-20% care vrem altceva, dar nu putem.
    Repet, ii tin pumnii si-l votez cu sase maini ca Budha, dar exista o aritmetica simpla si se pare imuabila ce dureaza de un sfert de secol: orice s-ar intampla, oricat ar fura, oricati ar intra la puscarie, o treime din populatie „tine” cu PSD- pt ca asa sunt, ca la fotbal, caine pana la moarte cum zic dinamovistii, noi nu votam, noi tinem cu…

    Reply
    • Mihai Gotiu

     @ Spânu: 15-20% e mai mult decât suficient pentru a genera schimbare într-o societate (masa critică e undeva pe la 10%) ; atâta doar că schimbarea nu vine peste noapte; evident, cu cât mai mare va fi acest procent, cu atât mai repede se va produce schimbarea
     P.S.: și nu uitați de voturile pentru consiliile locale ;)

     Reply
 2. taunul77

  Firea castiga, pentru ca e mai bine plasata decat Predoiu. O vrea mai mult bobor. Iar gashtile psd-iste si pnl-iste care au capusat bugetul Capitalei raman in continuare conectate la conducte ….

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *