Romania Curată

Protest de solidaritate cu Emilia Șercan, în fața Parchetului Curții de Apel București. Cum au reacționat autoritățile

”Luni dimineață, la Parchetul general a fost organizat un flashmob pentru sustinerea jurnalistei Emilia Șercan, care protestează de peste două săptămâni, după ce dosarul privind operaţiunea de „kompromat” la adresa ei a fost clasat de Parchetul Curții de Apel București”, anunță Libertatea.

Sunt prezente câteva zeci de persoane, dar și jurnaliști de la Libertatea, Recorder, Pro TV, PressOne, Hotnews, Cristian Lupșa, Mona Dîrțu, Ovidiu Vanghele, Tudor Chirilă, Valeriu Nicolae și Răzvan Exarhu, precizează sursa citată.

Relatarea protestului vine de la Mihai Ghiduc, pe Facebook (de unde și imaginea):

”A trebuit să vină aproape toată presa la Parchetul General ca să se intereseze cineva de ce protestează Emilia Sercan în față. Nu, n-a ieșit procurorul general să explice de ce nu e „interes public”, ci un jandarm să întrebe de autorizația pentru protest.”

Alte comentarii suplimentare ar fi de prisos…

***

De citit, de ce protestează Emilia Șercan în fața Parchetului Curții de Apel București, aici:

Emilia Șercan, decisă să dea România în judecată la CEDO. Cu ce țări concurăm în topul condamnărilor pentru încălcarea drepturilor omului

***

 

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Protest de solidaritate cu Emilia Șercan, în fața Parchetului Curții de Apel București. Cum au reacționat autoritățile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *