Mihai Goțiu

Privilegiu nesimțit pentru primarul de la Iași, în plină criză de coronavirus

Mihai Chirică, fostul primar PSD, transferat recent de PNL, spune că se testează săptămânal, chiar dacă sunt încălcate flagrant protocoalele! Asta chiar dacă România are capacitate de testare super-redusă!

S-a întâmplat același lucru și săptămâna trecută, când sute de parlamentari, începând cu cei de la PNL, s-au testat chiar dacă nu fuseseră în contact direct cu colegul lor senator depistat pozitiv, Vergil Chițac. Tot atunci, alt deputat PNL mărturisea că era la a doua testare! Am fost o mână de parlamentari care am refuzat atunci testarea, ținând cont că nu reprezentam o prioritate.

Domnule Orban, domnule Costache, asta e mai mult decât nesimțire. E iresponsabilitate criminală. Câți alți asemenea privilegiați, care se testează peste rând, există în țara asta? Vă rog, faceți public lista lor! Să-i știe toți cetățenii pe cei ”indispensabili”.

Domnule Orban, de-asta ați vrut să fiți prim-ministru? Pentru a vă proteja gașca din partid?

Oare e chiar așa de greu de înțeles că dacă irosim sute de testări într-un asemenea moment critic, când se decide cât de grav ne va lovi epidemia și criza socială și economică cu care vine la pachet, n-o să ajute la nimic să avem primari, miniștri ori parlamentari protejați?

Nu, așa NU NE FACEM BINE…


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *