Romania Curată

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi murit într-un accident de mașină! UPDATE: Sinucidere?

Conform informațiilor difuzate de mai multe televiziuni, patronul Hexi-Pharma, Dan Condrea, ar fi murit, duminică seara, într-un accident de mașină.

Accidentul s-a produs între Buftea şi Corbeanca, iar conducătorul auto a intrat cu maşina într-un copac. În primă instanță, persoană decedată nu a fost identificată, dar actele lui Dan Condrea se aflau în acea maşină. De asemenea, soția lui Dan Condrea, sosită la locul accidentului, l-ar fi identificat după haine. Cu toate acestea, autoritățile nu au confirmat încă identitatea persoanei decedate, al cărei trup a fost transportat la INL.

Accidentul a avut loc, în apropiere de fabrica Hexi Pharma. În zona respectivă, drumul este drept. Se fac cercetări la faţa locului.

UPDATE: Potrivit martorilor, mașina ar fi circulat cu foarte mare viteză, polițiștii confirmând, la rândul lor, că autovehiculul ar fi circulat cu viteză excesivă. Datorită lipsei urmelor de frânare, este luată în calcul și varianta sinuciderii.

După încheierea cercetărilor de la la faţa locului, poliţiştii vor dispune şi o analiză ADN pentru a se stabili cu certitudine că este vorba despre Dan Condrea.

VOM REVENI CU AMĂNUNTE

***

Citește și:

Ce aflăm din execuția lui Dan Condrea

Suntem în război? Expert SAR: ”Ascunderea infecțiilor din spitale produce 80.000 de morți evitabili în fiecare an”

Scandalul Dezinfectanților. Cum și cine a fondat Hexi Pharma cu sediul în Spitalul Universitar București condus de Sorin Oprescu

***

Foto: captură Realitatea TV:

masina condrea 1 masina condrea 2


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

4 thoughts on “Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi murit într-un accident de mașină! UPDATE: Sinucidere?

  1. octavian

    L-au sinucis sefii lui securisti si pe paravanul asta… sau l-au facut scapat prin Caraibe… Sa multumim SRI, DNA si toate autoritatilor statului criminal pentru acoperirea Genocidului din sanatate

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *