Dorin Tudoran

Oracolul de la Țăndărei în derivă

Dacă dl Corneliu Coposu nu mai este printre noi pentru a infirma așa-zise mărturisiri făcute profesorului Giruetă-Tismăneanu, dna Iulia Popovici este și îi semnalează Oracolului de la Țăndărei că pare căutat de un domn pe nume Alzheimer.

Dacă dna Iulia Popovici nu s-a cunoscut cu profesorul, nici în casa Magdalenei Boiangiu, nici în altă parte, probabil că Giruetă-Tismăneanu confundă așa-zisa întâlnire cu o alta, una cu adevărat „la vârf”.

Cunoștință a făcut Giruetă-Tismăneanu fie cu IULIA Hașdeu, fie cu Eugenia POPOVICI, dar în mod sigur în prezența gazdelor, cuplul Sarah Bernhardt – Aristizza Romanescu, la Vila Lac de la Snagov, cu prilejul semnării de autografe pe autobiografia de zile mari și mici “Trombonist pentru eternitate”.Articolul de Iulia Popovici: Sorin Lavric sau neolegionarismul în vorbe aurite

Via Liviu Antonesei: De la Dorin, cu Iulia și Volodia


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Oracolul de la Țăndărei în derivă

  1. holist

    Ce rau ne mai pate face Tismaneanu din America, daca privim la AUR escu?
    …ca de Roller, Oiștea nu… si Bogdan Olteanu am scapat, oarecum.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *