Romania Curată

Mircea Dușa, ”avocatul” lui Schweighofer, propus ca premier interimar

Ministrul Apărării, Mircea Dușa, este propunerea pe care coaliția de guverngare (PSD/ UNPR/ ALDE) i-o va face președintelui României, Klaus Iohannis, pentru a asigura funcția de premier interimar până la desemnarea unui nou prim-ministru.

Mircea Dușa este cunoscut în societatea civilă pentru sprijinul acordat companiei Holzindustrie-Schweighofer, considerată responsabilă în mare parte pentru distrugerea pădurilor din România în ultimul deceniu. Îm martie 2013, Mircea Dușa a participat la prezentarea pe care Gerard Schweighofer a făcut-o fabricii de la Reci, la sediul Prefecturii Covasna (vezi aici). Fabrica de la Reci a fost deschisă în urmă cu puțin timp, în ciuda acuzațiilor privind ilegalitatea obținerii diferitelor avize și certificate (detalii aici).

***

Citește și:

Demisia lui Victor Ponta nu e suficientă. Și singurul plagiat pe care îl acceptăm din partea viitorului Guvern

***

Gerard Schweighofer (în picioare) și Mircea Dușa (primul din dreapta)

Gerard Schweighofer (în picioare) și Mircea Dușa (primul din dreapta)


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

9 thoughts on “Mircea Dușa, ”avocatul” lui Schweighofer, propus ca premier interimar

 1. Andrei

  Nu dorim alt tradator !Cerem si demisia lui Mircea dusa pentru prejudiciul strigator la cer adus tarii,vandalizarea padurilor ale neamului roman care ne pericliteaza viata! ACUM !

  Reply
 2. im

  O porcarie! Sa dispara TOTI politicienii care au fost pana acum! Sa vina la conducerea tarii oameni din societatea civila,specialisti de marca,patrioti,integri!

  Reply
 3. mikutu

  Aceeasi persoana care a declarat ca suntem pregatiti sa intram in razboi cu Rusia?! Nu , multumesc! Altul!

  Reply
 4. florin

  Scapam de un tembel si dam de altul…ma voi nu ati inteles ca este timpul sa dispareti. Spuneti mersi cu ce ati furat pana acum si duceti-va dracu. Voi chiar vreti sa puna lumea mana pe par si sa va intinda oasele? Sau chiar asta urmariti, violente stradale care ar face justificata folosirea fortei de catre jandarmerie? Ma mira faptul, totusi , ca luptatorii jandarmeriei va suporta ordinele. In conditiile in care nici ei nu o duc pe roze.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *