Romania Curată

Ministrul Justiției spune că-l va da în judecată pe Ponta: ”Hai să-i dăm delete, e o chestie utilitaristă!”

După ce Victor Ponta a scris pe Facebook că propune un ”Memorial al Crimelor Securității și Stalinismului (plus Băsismului)” în care una din încăperi să poarte numele ”Raluca Prună”, ministrul Justiției a anunțat, tot pe Facebook, că-l va da în judecată pe fostul premier.

Iată mesajul Ralucăi Prună la adresa lui Victor Ponta:

„Un tip pe nume VV Ponta mă face stalinistă. Din nou, a suta oară. Mai bate câmpii și cum că aș fi membru ISIS. Am predat filosofie politică, nu voi zăbovi: l-aș fi pus să repete anul. Pentru delir ideologic. Suntem însă în alt joc și el e (încă) în politica mare. Îl anunț public — ca avocat intrat pe bune în profesie — că pentru toate calomniile îl voi invita de azi înainte să probeze în instanță astfel de afirmații. Poate își ia un avocat neintrat pe ușa din dos în barou, că argumentele formulate de unul singur nu conving oameni raționali, care au silogismul acasă și care cunosc rigorile legii.

Pe cei mulți, scârbiți de cum sunteți reprezentați, de aici și de aiurea de prin exilul global, vă invit la reflecție: nu cumva merităm mai mult decât un rebut intelectual de acest tip?! Hai să dăm delete, putem, e o chestie utilitaristă (pt VV Ponta, asta e o chestie legată de număr, vă explic gratis)”, a scris Raluca Prună.

Atacul lui Victor Ponta la adresa Ministrului Justiției a avut loc în contextul discuțiilor după anunțul făcut de Primăria Capitalei care vrea să numească spațiul public de la intersecția bulevardelor Carol I și Ion C. Brătianu ”Radu Beligan”.

„Felicitări Gabrielei Firea și tuturor consilierilor generali care au decis ca Marele Radu Beligan să aibă un loc ce îi poartă numele în București! Atitudinile și abordările fasciste și securiste care sunt atât de prezente în viața publică din România anului 2016 (și în baza cărora toți pigmeii îl „înfierau” cu mânie proletară pe Maestrul Beligan) nu au avut succes de această dată! PS — când o să facem un Memorial al Crimelor Securității și Stalinismului (plus Băsismului) în România putem avea acolo și încăperi cu numele „Monica Macovei” și „Raluca Prună”! Merită tovarășele să nu le uităm ca să nu repetăm ororile acestora!”, a scris Ponta pe Facebook.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Ministrul Justiției spune că-l va da în judecată pe Ponta: ”Hai să-i dăm delete, e o chestie utilitaristă!”

  1. Sorin

    Dar cu faptul ca acest plagiator a condus executiv ul în acei ani cum.o sa plătească?! Vara acel titlu de doctor nu ar fi reușit nimik și fără ajutorul socrului, pai futule morți în gât de hoți pentru asta cine o sa îl.jidece??

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *