Romania Curată

Marian Munteanu s-a retras din cursa pentru Primăria Capitalei. Cătălin Predoiu este noul candidat al PNL

UPDATE. Cătălin Predoiu a anunțat că va candida la Primăria Capitalei din partea PNL.

Marian Munteanu a anunțat într-o conferință de presă că ”a consimțit” să-și retragă candidatura de la Primăria Capitalei în urma unei campanii declanșate împotriva sa și care ”nu a fost întâmpinată de toată lumea așa cum ar fi trebuit”. ”Unii s-au demobilizat, alții au dat credit unor anumite alegații. Au fost candidați la primării care s-au desolidarizat de campania mea, au fost voci temătoare în diverse organizații”, a declarat fostul candidat la Primăria Capitalei.

Marian Munteanu spune că va rămâne prieten al PNL și nu ”va ceda nici un pas în ceea ce privește susținerea valorilor și principiilor în care crede”.

Munteanu a mai declarat că va acționa astfel încât acuzațiile care i-au fost aduse să-și dovedească netemeinicia.

Reamintim că tot astăzi, România Curată a făcut cerere la CNSAS pentru clarificarea situației candidatului PNL la Primăria Capitalei, în contextul în care în spațiul public au apărut informații referitoare la posibila colaborare a lui Marian Munteanu cu fosta Securitate.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Marian Munteanu s-a retras din cursa pentru Primăria Capitalei. Cătălin Predoiu este noul candidat al PNL

 1. Adrian

  Faptul ca poate strange semnaturi in cateva zile e prezumat de d. Predoiu. Cum o contracandidata s-a inscris deja, speram ca echipele celor doi nu vor conlucra nedeclarat; se vor fi cunoscand de la alegerile locale precedente, dar, asta e, trebuie sa se abtina.

  Desi poate castiga d. Avram la CC cu organizarea in doua tururi si atunci totul se reseteaza. Culmea ar fi ca solutia CC sa fie ca pentru candidatii deja inscrisi pana la pronuntare se aplica un singur tur si pentru ceilalti doua!!!

  Reply
 2. Emil Stoica

  Hmmm…. Predoiu nu a scăpat de ce ii era teama, el se gândea deja la postul de prim ministru. Este intr-o mare încurcătura: dacă e sa câștige trebuie ori sa mai rămână multi ani la București ori sa facă o pirueta. Dar mai rău pentru cariera lui politica este dacă pierde aceste alegeri.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *