Romania Curată

Inițiativa pentru Diversiune devine Partid Altfel

Mihai Polițeanu a fost cândva asistent la Societatea Academică din România (SAR), mult timp la biroul parlamentar al Monicăi Macovei din București și mare promotor al partidului ei, pe care l-a părăsit. După ce n-a mai fost în planul nimănui să facă valuri și să încurce apele și-a oferit serviciile de consultant lui Cătălin Predoiu. Dat fiind că la la SAR conducea Renault-ul Scenic, iar la Macovei făcea agitație pe Facebook și pe la PDL și partidele satelit, nu e clar ce și pe cine consultă el de fapt. Dar consultă bine, dovadă materialul de aici (click), în care abuzează de buna credință a unor oameni pe care i-a vizitat spunând că vrea să ajute la construirea partidului Uniunea Salvați Bucureștiul a lui Nicușor Dan, ca de fapt să reiasă că nu vrea decât să facă alt partid, tot pe București – profitând de naivitatea câtorva foști promotori macoveiști, de relațiile din presă și de buna-credință a unor oameni strânși pe Facebook prin utilizarea (cu câtă bună-credință din partea lui?) a hastagului Colectiv – , partid pe care l-a promovat ca Inițiativa pentru România.
În orice caz, la SAR lui Polițeanu i s-a spus că în București va fi susținut proiectul lui Nicușor Dan (ceea ce nu este o noutate), și că doar în restul țării pot fi luate în discuție susținerea altor proiecte. Inițiativa nu era însă pentru consultare, ci pentru diversionare, după cum se vede din materialul amintit.
Ca atare, recomandarea redacției este să fiți atenți la consultantul politic dl. Polițeanu și să aflați mai întâi a cui este Inițiativa care folosește hashtagul Colectiv, înainte de a le mai deschide vreo ușă. Iar cine o deschide să deschidă bine și ochii.

Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

3 thoughts on “Inițiativa pentru Diversiune devine Partid Altfel

 1. Paul

  Cine finanteaza aceasta Societate Acadenica si cu ce intentii ascunse? Cat priveste partidele politice,avem sa dam si la export.

  Reply
  • Mihai Gotiu

   @ Paul: finanțatorii îi găsiți pe site; de asemenea, pe site-urile finanțatorilor găsiți obiectivele acestora

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *