Țapu Nazare Eugen (PNL) candidat poziția 1 Senat, Neamț (2016)

tapu3

Afaceri cu statul

Președinte al Comisiei Economice din Senatul României  Conform presei locale, senatorul PNL e cel mai tare în fonduri europene din Moldova, căştigînd peste 100 milioane de lei, încasate doar pe două firme, alături de câțiva parteneri. În firma Technical Training, care a încasat circa 20 de milioane de euro pentru șapte proiecte, era acționar însuși senatorul de Roman. Cei doi fii, angajaţi în proiecte, au avut salarii anuale de 100.000 de lei fiecare.

http://www.7est.ro/exclusiv-7est/anchete/item/51269-mogulul-posdru-tapu-nazare-a-mai-ras-82-8-milioane-de-lei-senatorul-pnl-a-incasat-singur-cat-o-transa-fmi.html

În 2014, Țapu este într-un top al parlamentarilor care  fac afaceri cu statul . http://www.gandul.info/politica/parlamentarii-cascaval-13374180


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *