Szakal Andras-Zsólt (UDMR), candidat poziția 1 Senat – Buzău (2016)

andras_szakalUrmarit penal

Este urmarit penal conform portalului instantelor de judecata. In acelasi dosar, este implicat si Sorin Blejnar, fostul sef ANAF, arestat preventiv pentru 30 de zile din 8 noiembrie 2016, fiind  acuzat de trafic de influenta.

http://portal.just.ro/302/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30200000000253928&id_inst=302

“Directorul general al AFIR, Szakal Andras Zsolt, urmează să se retragă din funcție pentru a participa la alegeri”, a declarat marți, 19 aprilie 2016, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, adăugând că subalternul său nu este urmărit penal.

Portalul instantelor de judecata sustine altceva: „Desfiinţează ordonanţele atacate şi trimite cauza la procuror pentru începerea urmăririi penale fata de intimaţii Blejnar Sorin, Szakal Andras Zsolt, Comanita Viorel sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de art.297 alin.1 C.pen şi faţa de intimatul Comanita Viorel sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev de art.287 alin.1 lit.d c.pen Cheltuielile judiciare avansate de către stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică de la 02.09.2015”.

 

http://www.revistafermierului.ro/romania-agricola/stiri-interne/item/2115-achim-irimescu-szakal-andras-zsolt-se-va-retrage-afir-ramane-fara-un-director-contestat-in-dosarul-8824-302-2015-fata-de-szakal-s-a-dispus-inceperea-urmaririi-penale.html


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *