Romania Curată

Sute de bicicliști și motocicliști au aprins lumânări la locul în care și-a pierdut viața polițistul care deschidea coloana oficială a lui Oprea (Galerie FOTO)

Sute de bicicliști și motocicliști l-au comemorat ieri (sâmbătă), în cadrul a două acțiuni distincte, pe polițistul Bogdan Gigină, decedat în urma unui accident survenit în timp ce deschidea coloana oficială vicepremierului României și ministrului de Interne Gabriel Oprea. La marșul motocicliștilor au fost prezenţi şi colegi polițiști de-ai lui Bogdan Gigină, având fotografia lui lipită pe motociclete.

Subinspectorul Bogdan Cosmin Gigină (28 de ani) de la Brigada Rutieră a Capitalei a murit la spital după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă săpată pentru lucrări la reţeaua de gaze, pe strada Ştirbei Vodă din zona centrală a Bucureştiului. Polițistul asigura deplasarea coloanei oficiale a ministrului Administrației și Internelor, Gabriel Oprea, însă informaţii despre această situaţie nu au fost comunicate de Ministerul Afacerilor Interne, fiind aflate mai întâi pe surse.

Astăzi, de la ora 14.00, în Piața Universității din București, și de la ora 17.00, îm Piața Unirii din Cluj, sunt anunțate proteste prin care i se cere demisia lui Gabriel Oprea, considerat responsabil pentru moartea polițistului și pentru încercarea de mușamalizare a cazului. – DETALII AICI

Foto (sursa: Liviu Ștef/Facebook și Cotidianul.ro)

bici 1 bici 2 bici 3 bici 4 bici 5 bici 6 bici 7 bici 8

moto_(2) moto_(3) moto_(4) moto_(6) moto_(8) moto_(10)


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *