Nicusor Dan

Sorin Oprescu – 100 de minciuni

Duminica 1 aprilie, in fata sediului Primariei Municipiului Bucuresti din Bd. Regina Elisabeta nr. 47 (sediul vechi al primariei), in calitate de candidat la functia de Primar General la alegerile din iunie, am distribuit presei documentul „Sorin Oprescu – 100 de minciuni”. Va invit sa cititi cele 100 de minciuni sau promisiuni neonorate ale Primarului General Sorin Oprescu.Nota: Nicusor Dan este presedintele Asociatiei Salvati Bucurestiul si candidat independent la Primaria Capitalei


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Sorin Oprescu – 100 de minciuni

 1. Bixi Alex

  In sfarsit, domnule Nicusor Dan. Era si timpul sa fiti mai vocal si mai exact. Dar e nevoie sa fiti cat mai vizibil in aceasta campanie ca sa aveti o sansa. Altfel chiar nu vom avea de ce sa iesim la vot.

  Reply
 2. Mihai M

  „Scurt” si la obiect, l-ati demascat; desi ar fi fost mai interesant sa ne informati daca Oprescu a cerut intr-adevar sau nu fonduri de la CGMB pentru punctele nebifate pentru ca nu-i asa: a venit criza intre timp si ordonatorul de credite este CGMB – dintr-un alt spectru politic decat al primarului.
  Eu nu o sa votez pe nimeni, dar va propun un rationament logic: Dumneavoastra mai puteti candida la Primaria Bucurestiului?, pentru am inteles ca veti renunta la cetatenia romana daca nu il puteti face pe Sorin Oprescu sa plateasca penal pentru demolarile din Buzesti-Berzei.
  Explicati-ne si noua daca Sorin Oprescu a „platit” penal sau nu, ce inseamna asta intr-un stat de drept, daca si cand aveti de gand sa renuntati la cetatenie. Sau vreti sa substituiti partea cu „plata penala” in „plata electorala”, prin incalcarea promisiunii dumneavoastra?
  Vedeti cat de simplu este sa te tii de cuvant?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *