Rareș Stelian Rusu (PMP) candidat poziția 1 Camera Deputaților – Cluj (2016)

rares-rusu-300x200

Nepotism

Presa titrează că e fiul fostului şef al Miliţiei Cluj, generalul Stoian Rusu: http://www.cotidiantr.ro/les-si-rusu-sau-cum-reporneste-ard-inima-romaniei-cu-odrasle-de-militieni-62252.php#.WCeEc2t97IU și http://gazetadecluj.ro/consilierul-petran-surprins-de-neintelegeri-imobiliare/ .

El a preluat conducerea PMP Cluj ca variantă de rezervă, după ce finul Elenei Udrea, deputatul teolog Adrian Gurzău, a fost prins cu videochat-ul, dar și cu activități de competența DNA: http://oradecluj.oradestiri.ro/rares-rusu-a-preluat-conducerea-filialei-clujene-a-pmp-in-locul-suspectului-deputat-adrian-gurzau#.WCeFqmt97IU și http://stirilocale24.ro/cluj/rares-rusu-prima-reactie-dupe-verdictul-final-al-deputatilor-in-cazul-lui-adrian-gurzau-249860/ .

Contracte cu statul

Rareș Stellian Rusu are în palmares și contracte cu statul, conform jurnaliștilor clujei: http://www.evz.ro/consilier-democrat-incompatibil-422572.html


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *