Oana Bizgan Gayral (USR), poziția 4 Camera Deputaților, București (2016)

oana-bizgalEste și administrator al unor companii, deși se află în campanie electorală. Oana Bizgan Gayral este membru în trei consilii de administratie: Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS), SALROM și Daewoo-Mangalia Heavy Industries, funcții care îi aduc venituri lunare de circa 7.000 lei. Ea face parte dintre membrii guvernului Cioloş (calitate în care avea aceste participări în consilii de administrație), care s-au retras cu câteva săptămâni înainte de alegeri pentru a candida din partea USR.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21435396-oana-bizgan-gayral-candidat-usr-membru-trei-consilii-administratie-gandesc-fiecare-dau-demisia.htm

http://www.activenews.ro/stiri-politic/Tupeu-de-candidat.-Oana-Bizgan-candidat-USR-este-membru-in-trei-Consilii-de-Administratie-138631


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *