Nistor Lihet (PRU) candidat poziția 2 Camera Deputaților – Maramureș (2016)

nistor-lihet

Traseism

A trecut prin PDL, PSD, PRU: http://maramuresmedia.ro/2016/04/cosmin-drulea-si-nistor-lihet-propusi-de-psd-baia-mare-pentru-lista-candidatilor-la-cj/ și http://jurnalmm.ro/gabriel-zetea-social-democratii-cosmin-drulea-si-nistor-lihet-vor-reprezenta-municipiul-baia-mare-consiliul-judetean-maramures/ și http://parlamentare2016.bec.ro/wp-content/uploads/2016/11/centralizator_BEJ_26_38_CD.pdf .

Probleme cu Justiția

Presa locală titrează că a fost condamnat cu suspendare pentru conducere sub influența alcoolului: http://actualmm.ro/dezvaluiri-ii-alianta-dintre-psd-co-si-pnl-functioneaza-bine-cand-la-mijloc-e-executia-lui-chereches-primul-dosar-dna-fix-cand-a-spus-nu-cianurarii-coincidenta-sau-razbunare/ .

Observații

Despre controverse din jurul lui Lihet au mai apărut și alte articole în presă: http://www.catavencii.ro/escroc-bancar-pus-sa-roada-padurile-maramuresului/ și http://www.informatia-zilei.ro/mm/actualitatea/nistor-lihet-director-economic-pe-perioada-determinata-la-directia-silvica


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Nistor Lihet (PRU) candidat poziția 2 Camera Deputaților – Maramureș (2016)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *