Nistor Lihet (PRU) candidat poziția 2 Camera Deputaților – Maramureș (2016)

nistor-lihet

Traseism

A trecut prin PDL, PSD, PRU: http://maramuresmedia.ro/2016/04/cosmin-drulea-si-nistor-lihet-propusi-de-psd-baia-mare-pentru-lista-candidatilor-la-cj/ și http://jurnalmm.ro/gabriel-zetea-social-democratii-cosmin-drulea-si-nistor-lihet-vor-reprezenta-municipiul-baia-mare-consiliul-judetean-maramures/ și http://parlamentare2016.bec.ro/wp-content/uploads/2016/11/centralizator_BEJ_26_38_CD.pdf .

Probleme cu Justiția

Presa locală titrează că a fost condamnat cu suspendare pentru conducere sub influența alcoolului: http://actualmm.ro/dezvaluiri-ii-alianta-dintre-psd-co-si-pnl-functioneaza-bine-cand-la-mijloc-e-executia-lui-chereches-primul-dosar-dna-fix-cand-a-spus-nu-cianurarii-coincidenta-sau-razbunare/ .

Observații

Despre controverse din jurul lui Lihet au mai apărut și alte articole în presă: http://www.catavencii.ro/escroc-bancar-pus-sa-roada-padurile-maramuresului/ și http://www.informatia-zilei.ro/mm/actualitatea/nistor-lihet-director-economic-pe-perioada-determinata-la-directia-silvica


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Nistor Lihet (PRU) candidat poziția 2 Camera Deputaților – Maramureș (2016)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *