Nicolaie Sebastian Valentin Radu (PSD) candidat poziția 4 Camera Deputaților – Buzău (2016)

foto: campusbuzau.ro

foto: campusbuzau.ro

Traseist

In aprilie 2012, desi era prim-vicepreşedinte  al organizaţiei municipale a PDL Buzău si consilier local, Radu Nicolaie Sebastian isi da demisia din partid si trece in tabara PSD. Liderul PDL Buzau, deputatul Cezar Preda, a declarat atunci ca democrat-liberalii care au plecat din partid, inscriindu-se in PSD, au ales aceasta schimbare pentru ca li s-ar fi promis functii sau afaceri.

Isi da din nou demisia, in 2015, de data asta din functia de viceprimar si cea de consilier local. Potrivit unor surse apropiate de PSD, Sebastian Radu ar fi demisionat şi din partid, însă anterior acestei decizii, organizaţia municipală din care făcea parte i-ar fi retras sprijinul politic şi au votat exluderea acestuia.

Avere

Asociat  33,34% din 2013 la Domeniile Niscov SRL din Vernesti,judetul Buzau, domeniu de activitate: facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *