Manuel Costescu (USR) candidat – Diaspora (2016)

manuel-costescuEste membru în consiliul de supraveghere al Transelectrica.

http://www.bursa.ro/dorin-alexandru-badea-si-manuel-costescu-numiti-membri-in-consiliul-de-supraveghere-al-transelect…&s=piata_de_capital&articol=306106.html

Manuel Costescu a demisionat pe 13 decembrie din functia de membru in Consiliul de Supraveghere al Transelectrica, potrivit unui comunicat al companiei transmis BVB. Costescu si-a dat demisia dupa ce a fost ales deputat pentru diaspora pe listele USR.

http://economie.hotnews.ro/stiri-energie-21473829-manuel-costescu-demisionat-din-consiliul-supraveghere-transelectrica-dupa-fost-ales-deputat-listele-usr.htm


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Manuel Costescu (USR) candidat – Diaspora (2016)

  1. Catalin

    Puteti explica va rog de ce e o problema ca Manuel Costescu este membru în acest consiliul de supraveghere? E o candidatura la parlamentare deja o situatie de incompatibilitate, sau va ganditi doar la o posibila incompatibilitate in viitor?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *