Manuel Costescu (USR) candidat – Diaspora (2016)

manuel-costescuEste membru în consiliul de supraveghere al Transelectrica.

http://www.bursa.ro/dorin-alexandru-badea-si-manuel-costescu-numiti-membri-in-consiliul-de-supraveghere-al-transelect…&s=piata_de_capital&articol=306106.html

Manuel Costescu a demisionat pe 13 decembrie din functia de membru in Consiliul de Supraveghere al Transelectrica, potrivit unui comunicat al companiei transmis BVB. Costescu si-a dat demisia dupa ce a fost ales deputat pentru diaspora pe listele USR.

http://economie.hotnews.ro/stiri-energie-21473829-manuel-costescu-demisionat-din-consiliul-supraveghere-transelectrica-dupa-fost-ales-deputat-listele-usr.htm


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Manuel Costescu (USR) candidat – Diaspora (2016)

  1. Catalin

    Puteti explica va rog de ce e o problema ca Manuel Costescu este membru în acest consiliul de supraveghere? E o candidatura la parlamentare deja o situatie de incompatibilitate, sau va ganditi doar la o posibila incompatibilitate in viitor?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *