Ioan Ovidiu Silaghi (ALDE) candidat poziția 1 Camera Deputaților – Satu Mare (2016)

silaghi_ovidiu_ioanNepotism

Rude și apropiați de-ai săi au ocupat funcții în aparatul statal, cel mai cunoscut fiind cumnatul său, Mihai Adrian Ștef, ajuns președinte al CJ Satu Mare: http://inpolitics.ro/bursa-zvonurilor-proptelele-politice-ale-lui-ovidiu-silaghi_1824022.html

http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-12312412-ovidiu-silaghi-angajat-pana-acum-11-consilieri-secretari-personali-vezi-cine-sunt-sfatuitorii-ministrului-transporturilor.htm?cfsyn

http://www.puterea.ro/economie/consilierii_din_transporturi_incaseaza_si_25_000_lei_pe_luna-45146.html

http://www.evz.ro/finul-lui-ovidiu-silaghi-adrian-stef-audiat-la-dna-1053371.html .

Probleme cu Justiția

Numele său apare într-un dosar DNA, în legătură cu o șpagă ce i-ar fi fost oferită de patronul Romstrade Nelu Iordache, pentru a-i rezolva o serie de probleme legate de contracte cu statul.

http://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=4289 si http://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=4511&jftfdi=&jffi=comunicat


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *