Ioan Mintaș (ALDE), candidat poziția 2 Senat – Bihor (2016)

ioan-mintasTraseism

A fost în PSD și ALDE: http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-1/alde-bihor-si-a-luat-intariri-ioan-mintas-a-plecat-din-psd-122155.html .

Afaceri cu statul

Contracte cu ANL

http://www.aldebihor.ro/2016/01/31/anl-n-a-reziliat-contractul-pentru-blocurile-din-oradea-daca-o-face-firma-ciac-o-va-da-in-judecata/

http://www.flux24.ro/afacerea-telefoanelor-murdare-la-psd-patronata-de-sebastian-ghita-marturii-despre-cum-mogulul-romania-tv-spalat-mari-sume-de-bani-campania-electorala/ .

Datorii la stat

Peste 150.000 de lei datorie

http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-1/primaria-oradea-a-publicat-lista-rusinii-oamenii-de-afaceri-tibor-tincau-ioan-mintas-si-marius-fildan-deschid-topul-datornicilor-127262.html .


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *