Gheorghe-Eugen Nicolăescu (PNL), candidat poziția 2 Camera Deputaților, București (2016)

eugen_nicolaescuFost ministru al Sănătăţii, Nicolăescu şi-a mobilat cabinetul ministerial fiind sponsorizat de un spital privat. http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/biroul-ministrului-sanatatii-mobilat-de-sponsori-de-la-un-spital-privat-58952

De asemenea, Nicolăescu a devenit doctor în științe economice cu lucrarea „Auditul intern, factor al procesului de perfecționare a managementului“, în anul 2007, perioadă în care ocupa portofoliul Ministerului Sănătății. Doi ani mai devreme, în anul 2005, Nicolăescu și-a adus îndrumătorul de doctorat pe postul de consilier personal pe probleme de asigurări de sănătate, astfel în anul în care Nicolăescu și-a susținut teza, coordonatorul său științific, prof. univ. dr. Eugen Țurlea, îi era subaltern în Ministerul Sănătății. Lucrarea a fost acuzată de fraude academic multiple de către presă, dar niciodată examinată de vreo comisie cu atribuţii anti-plagiat.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *