Dragoș Petruț Bârlădeanu (PSD) candidat poziția 2 Camera Deputaților – Vrancea (2016)

barladeanuAfaceri cu statul

Firma Nadria Comex SRL, condusă de mama lui Bârlădeanu, are trei contracte prin care livrează mâncare la grădiniţe din Focşani. Tatăl lui Bîrlădeanu, respectiv soţul administratorului firmei Nadria, lucrează ca inspector la compartimentul de igienă din cadrul DSP, având atribuţii în controlarea grădiniţelor, dar şi al fimelor de catering. Pana in 2012, Dragos Barladeanu a fost economist la societatea Nadria Comex SRL.  Aceeaşi firmă are contracte încheiate cu instituţii de învăţământ din judeţ. Trei din cele cinci grădiniţe cu program prelungit din Focşani primesc hrană pentru copii de la această firmă de catering.

http://adevarul.ro/locale/focsani/afaceri-familie-consiliul-judetean-vrancea-firma-administrata-mama-vicelui-mancare-copiilor-trei-gradinite-tatal-verifica-gradinitele-1_569f855f37115986c6b70071/index.html

Declarații controvrsate

Dragos Barladeanu l-a acuzat pe Klaus Iohannis ca vinde copii in strainatate, in campania electorala pentru prezidentiale din 2014. Acesta a fost filmat la inaugurarea unui drum din Vidra, judetul Vrancea, in timp ce le vorbea satenilor despre candidatul Iohannis.

https://www.youtube.com/watch?v=dxHRByr5PXI


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *