Doina Frunzăverde (ALDE) candidat poziţia 1 Senat – Caraş Severin 2016

doina-frunzaverde-300x200

Nepotism

Este soția președintelui CJ Caraș Severin, Sorin Frunzăverde, ex-ministru al Mediului, ex-ministru al Apărării și ex-europarlamentar

http://www.evz.ro/mutare-surpriza-in-politica-sotia-lui-frunzaverde-in-carti-la-senat.html

Soțul ei este un om politic controversat, catalogat de presă ca baron local, condamnat cu suspendare pentru ilegalități legate de campania electorală. România Curată i-a realizat un profil: http://www.romaniacurata.ro/reteaua-frunzaverde-ce-a-ascuns-presa/ .

Probleme cu Justiția

Doina Frunzăverde nu are dosar penal, însă a fost audiată de procurori în legătură cu cazurile de corupție de la Universitatea Eftimie Murgu din Reșița: http://www.romaniacurata.ro/doina-frunzaverde-audiata-de-procurori-sotia-baronului-local-da-explicatii-despre-coruptia-generalizata-de-la-universitatea-din-resita/


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *